** Fenerbahçeli futbolcular, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 5 okula destekte bulundu. Yardımların ulaştığı Batman’ın Beşiri ilçesindeki Dayılar köyü ilkokulu öğrencileri, Teknik Direktör Jesus ve futbolculara ‘teşekkür’ etti.

FB’Lİ FUTBOLCULARDAN ANLAMLI JEST
Süper Lig’de bu sezon Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde başarısıyla dikkat çeken Fenerbahçe, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 5 okula yardımda bulunarak anlamlı bir jeste imza attı. Tesislerde Jesus’un koyduğu disiplin cezalarından elde edilen gelirler, Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki okulların ihtiyaçlarına gönderiliyor. Bu kapsamda elde edilen gelirler, öğrencilerin ihtiyaçları için kullanılırken, sarı-lacivertli ekibin destek olduğu okullardan, teknik direktör Jorge Jesus ve futbolculara teşekkür mesajları geldi.

BİR DESTEK DE DAYILAR İLKOKULU’NA
Fenerbahçeli futbolcuların destek olduğu okullardan biri de Batman’a bağlı Beşiri ilçesindeki Dayılar köyü ilkokulu oldu. Çok sayıda çanta ve kırtasiye malzemesinin ulaştığı Dayılar İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, sosyal medya hesaplarından Teknik Direktör Jesus ve futbolculara ‘teşekkür’ etti. Öğrenciler, Portekizce yazdıkları ‘Muito Obrigado Mister Jorge Jesus’ (Çok teşekkür ederim Bay Jorge Jesus) ile ‘Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularına sonsuz teşekkürler’ yazılı pankartlarla jeste teşekkür etti. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim