**23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 95. Yıldönümü Batman’da da coşkuyla kutlandı. Kutlamaların yapıldığı Atatürk parkı renk cümbüşünü andırdı. 


RENKLİ BAYRAM
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıldönümü, tüm ülkede olduğu gibi Batman’da da coşkuyla kutlandı. Atatürk parkındaki etkinliklere İl yöneticileri tam kadro katıldı. Vali Azmi Çelik, Tuğgeneral Uğur Özcan, Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir’in bulunduğu tören, Atatürk parkında yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Kutlama programı, Atatürk parkında devam etti. Vali Çelik, Garnizon Komutanı Özcan ve Eş Başkan Özdemir, törene katılanların bayramlarını kutladı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.


RENKLİ GÖSTERİLER
İl protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı törenlerde öğrencilerin, kültürel faaliyetleri ve sportif etkinliklerini başarıyla sahneledi. 23 Nisan konulu yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, törene ödüllendirildi. 10.00’da başlayan etkinlikler öğle saatlerinde son buldu. Cumhuriyet ortaokulu, Tomurcuk anaokulu, Gültepe, Atatürk Ortaokulu ile Özel Final ve Özel Doğa ilkokullarının gösteri grubu, 23 Nisan etkinliklerine renk kattı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 95. Yıldönümü etkinliklerinin renkli geçtiği Batman’da öğrenciler, günlerini bir dizi etkinlikle kutladı

Editör: TE Bilişim