**Batman Belediyesi’nin 5 Haziran Dünya çevre günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Çevre’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler, bisikletle ödüllendirildi.

BAŞARILI SINIFLARA BİSİKLET
5 Haziran Dünya ‘çevre’ günü etkinlikleri kapsamında Batman Belediyesi’nin düzenlediği ‘çevre’ konulu resim yarışmasında dereceye giren okulların öğrencileri ödüllendirildi. Önceki akşam Atatürk parkında düzenlenen ödül töreninde öğrenciler, bisikletlerine kavuşmanın sevincini yaşadı. Belediye Başkan Yardımcıları Nasır Taş, Semra Güneş, Mehmet Ali Nasıroğlu, Aziz Aksın ile bazı STK temsilcilerin de katıldığı törende dereceye giren öğrencilere bisikletler törenle verildi.
SERGİ-BİSİKLETLER BİR ARADA
‘Çevre’ konulu resim yarışmasında dereceye giren sınıflara 10’ar adet bisiklet verildiğini belirten Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel; “Seçim arifesine denk düştüğü için 5 Haziran Çevre günü etkinlikleri ikinci plana düşmüştü ama okullar arasında düzenlediğimiz resim yarışması ilgi gördü. Öğrencilerimizin eserlerini değerlendirdik. Dereceye giren öğrencilere birer bisiklet vermeyi bir görev bildik. Öğrencilerimizi kutluyor, daha temiz bir Batman ve çevre için herkesi göreve davet ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim