*Nüfusu Batman’dan küçük komşu ilçelerde bile Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazaları bulunurken, kent merkezi nüfusu yarım milyonu bulan Batman’da satış mağazasını henüz açılmaması vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Batman Çağdaş’ın yayından sonra Tarım Kredi Kooperatifi, kent merkezinde dört şube açmak için kolları sıvadı.

BATMAN’DA SATIŞ MAĞAZASI YOK

Kent merkezi nüfus 500 bini bulan Batman’da hala Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasının bulunmaması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Komşu ilçeler Midyat ve Bismil’in yanı sıra Nusaybin ile Ergani’de şube sayısını artıran tarım Kredi Kooperatifi, ürünlerinin bulunduğu mağaza sayısını arttırmaya hazırlandığı dönemde Batman’da henüz mağaza açmayan Kredi Kooperatifi’nin, ürünlerini Batman Müdürlüğü binasında satışa sunması tartışmalara yol açmıştı.

BATMAN’DA 4 MAĞAZA AÇILACAK

Tarım Kredi Kooperatifi Satış Mağazası yetkilileri, bölgede potansiyeli olan büyük şehirlerden Batman’da kısa sürede dört satış mağazasının açılacağını açıkladı. Kiralamayla ilgili protokol çalışmalarını tamamlayan Tarım Kredi Kooperatifi Satış mağazası yetkilileri, şunları söylediler; “Güneydoğu’nun bazı illerinde olduğu gibi Batman’da yeni satış mağazası hazırlığındayız. Batman’da en azından dört satış mağazasını 15 Temmuz tarihine kadar açmanın gayreti içindeyiz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim