Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Hulusi ŞAHİN
Vali

*****

02.03.1984 tarihinde yayın hayatına “Merhaba” diyen Batman Çağdaş Gazetesinin 35. Yayın yılını geride bırakarak 36. yayın yılına girmiş olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. İmtiyaz sahipliğini Barış Arslan’ın, Yazı İşleri Müdürlüğünü Arif Arslan’ın yaptığı Batman Çağdaş Gazetesi, basın ilkelerine bağlı kalarak, ilkeli, objektif haberlerle Batmanlıların düşüncelerini aktarmaya devam etmektedir. 36. yayım yılına girmesi vesilesiyle Batman Çağdaş Gazetesinin tüm çalışanlarını, İmtiyaz sahibi Barış Arslan şahsında tebrik eder, bundan sonraki yayım hayatında başarılar dilerim.

Ertuğ Şevket Aksoy
Batman Belediye Başkan Vekili

*****

İlimizin İlk günlük Gazetesi olan Batman Çağdaş Gazetesi’nin 36. Kuruluş Yılı dönümünü kutlar, Sn. Arif Arslan'ı ve onun şahsında Gazetemizin bütün çalışanlarını tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Cuma UÇAR
Sason Belediye Başkanı ve
CHP Sason Belediye Başkan adayı

*****

Batman Çağdaş’ı yeni yayın dönümünde bir kez daha kutluyorum. Çağdaş’ı bugünlere getiren Çağdaş ailesine selam sevgi ve saygı ile Batman Çağdaş’a nice yıllar diliyorum.

Temel Koçaklar
Batman eski Valisi

*****

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim.

Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU
Batman İl Sağlık Müdürü

*****

Değerli Çağdaş Gazetesi ailesinin 36.Kuruluş yıl dönümünü tüm meslektaşlarım adına en samimi duygularımla kutlarım. Her sayfasını merakla ve zevkle takip ettiğimiz gazetemizin gelecek nesillere taşınması misyonunu üstlenen tüm emekçilerine nice yıllar dilerim.

Servet KURT
Batman-Siirt SMMMO Başkanı

*****

Anadolu’da 36 yıl gibi uzun bir süre gazete çıkarmanın zorluklarını gayet iyi bilmekteyim. Batman Çağdaş Gazetesinin 36. Kuruluş yıldönümünü bu nedenle gönülden kutluyorum. Her geçen yıl Anadolu basınının yayınına devam etmesi oldukça zor olmasına rağmen Ülkemizin en önemli coğrafyasında 36 yıl gibi bir süre yayın hayatını sürdürmeniz gerçekten her türlü takdirin üzerindedir. Anadolu’nun güç şartlarını fedakarca tüm sıkıntıları göğüsleyerek 36 yıla ulaşmanızı örnek gösterilecek bir başarı olarak görüyor ve tekrar kutluyorum. Batman Çağdaş Gazetesinde görev almış ve aramızdan ayrılan meslektaşlarımızı rahmetle anıyor, halen hizmet veren ve çalışan basın emekçilerini ve Arslan ailesini saygı ve sevgiyle selamlıyorum.  

Yılmaz KARACA
Türkiye Gazeteciler Federasyonu
Genel Başkanı

*****

Halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme adına yapılan gazetecilik mesleğinin sürdürülmesi bugünlerde giderek zorlaşıyor.  Demokrasinin yerelden başlayarak gerçekleşeceğine inancımız sürüyor. Bu süreçte Batman Çağdaş Gazetesi'nin 36 yıldır yayın hayatında olması büyük önem taşıyor. Batman Çağdaş'ın 36 yıldır devam eden yayın hayatının bundan sonra da çok uzun ve başarılı olmasını diliyor, Arif Arslan ve ekibini kutluyorum.

Sibel GÜNEŞ
TGC Genel Sekreteri

*****

Bünyesinde çalışan deneyimli ve uzman kadrosuyla masa başı değil, bizzat sahada dolaşarak yaptığı haberleriyle habercilikte yıllardır gündem oluşturan ve "Batman'ın gözü, kulağı, dili" şiarıyla yayın hayatına atılan dürüst, ilkeli ve objektif yayın politikasıyla İlimizin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş Gazetesinin 36.Kuruluş Yıldönümünü içten samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman ilimize daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İbrahim Halil Kırşan
ÇİFTAY A.Ş
Enerji ve Maden Grubu Başkanı

*****

İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği dönemimizde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. Batman Çağdaş Gazetesi de; ilkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Batman Çağdaş Gazetesi’nin 36. yayın yıldönümünü kutlar; başarılarınızın daim olması dileğiyle, şahsınıza ve tüm çalışanlara saygı ve selamlarımı sunarım.

Kamil BİÇİCİ
TÜMSİAD Şube Başkanı

***** 

Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş’ın 35. Yayın yılını geride bırakarak 36. Yayın yılına ‘merhaba’ dedi. Batman Çağdaş yönetimi ve kadrosunu kutluyoruz.

Nedim Arslan
Batman Petrol Gazetesi

*****

İlimizin köklü gazetesi Batman Çağdaş, 36. Yayın yılına girdi.
Arif Arslan şahsında tüm gazete emekçilerini içtenlikle kutluyoruz.

Batman Gazetesi

*****

Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş 36. Yayın yılına girdi.
Gazete yönetimi ve çalışanlarını kutlarız.

Medya Gazetesi

*****

2 Mart 1984 yayın hayatına başlayan Batman Çağdaş Gazetesi 36. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Kuruluşundan bu yana ilçenin,daha sonra ilin ve yörenin basın sektörüne öncülük eden şeffaf, objektif haberlerle okurlarına farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Çağdaş emekçilerini içtenlikle kutluyoruz.

Mahmut SARUHAN

*****

36 Yıldır Batman gündemini halkımıza duyuran Batman Çağdaş’ın, 36. Yılına girerken emeği geçen tüm çalışanlarınızı tebrik eder, başarılarınızın artarak devamını dilerim.

Avukat Erdem Erken

*****

Nice yıllara Çağdaş. Batmanlılara ayna olmuş herkesin derdini aydınlatmış. Gazetenin kurucusu Enver ağabeyini mekanı cennet olsun. Çağdaş ekibine sağlıklı yıllar diliyorum.

Nezir Tirki Darıca-İzmit

*****

36 yıldır Çağdaş ailesini takip ediyoruz. Başarınızı 100 ödülle taçlandırtınız, halkın sesi oldunuz, haberin ulaşmasında köprü oldunuz. Daha uzun yıllar beraber olmayı diliyoruz.

Kenan Nasıroğlu-Dündar Değirmen

***********

İlimizin ilk günlük gazetesinin yeni yayın dönemini içtenlik ve canı gönülden kutlarım.

Veysi Kulpu-Gercüş

Editör: TE Bilişim