Batman’ımız kadar tarihi ilçe Hasankeyf’in sorunlarının çözümüne ışık tutan Batman Çağdaş’ın 37’nci yayın yılını kutlar. Batman Çağdaş’a nice yıllar diliyorum.

Abdulvahap Kusen
Hasankeyf Belediye Başkanı

*****

Çocukluğumun en önemli basın kuruluşu, dürüst, çalışkan ve yenilikçi Batman Çağdaş Gazetesi’nin 37’nci kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

Ahmet Güneştekin

*****

Batman’ımızın emektar gazetesi Çağdaş’a 37’nci yayın yıldönümünü kutlar. Başarılarınızın devamını dilerim.

Bedrettin Ay
Telekom İl Müdürü

*****

Batman’ın turizm elçisi gibi hizmet veren Batman Çağdaş’a 37’nci yayın yılında nice yıllar diliyorum. Gazete emekçilerini de Batman Çağdaş’ı bugünlere getirdikleri için de içtenlikle kutluyorum.

İhsan Aslanlı
Kültür ve Turizm İl Müdürü

*****

Anadolu basının emekçilerinden Batman’ın ilk günlük gazetesi ‘Batman Çağdaş’ı 37’nci yıldönümünü kutlar. Başarılarının devamını dilerim.

Sahavet Filiz Erdoğdu
AP Genel Başkan Yardımcısı

*****

Batman’ın tanıtım ve gelişimine büyük katkı sunan Batman Çağdaş Gazetesi’nin 37’nci kuruluş yıldönümünü kutlar. Başarılarının devamını diliyor. Çağdaş Yazı ailesini de içtenlikle kutluyorum.

Avukat Murat Korkmaz

*****

Batman Çağdaş Gazetesi’ne yeni yayın yılında başarı, mutlu ve nice 37’nci mutlu yıllar diliyorum.

Kenan Nasıroğlu

*****

Her alanda olduğu gibi Batman’ın futboluna da dünden bugüne büyük hizmeti olan Batman Çağdaş Gazetesi’nin 37’nci yayın yılını kutlar. Başarılarının devamını dilerim.

Mahmut Akyol

Batman ASKF Başkanı

*****

Her gün internetten zevkle takip ettiğim Batman Çağdaş’a nice yıllar diliyorum. İyi ki varsın Batman’ın en güzel gazetesi.

Zekeriya Dursun

*****

Öğrencilik yıllarında bile yakından takip ettiğim Batman’ımızın ödüllü ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş Gazetesi’nin 37’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor. Çağdaş ekibine nice başarılı yıllar dilerim.

Avukat Murat Çiçek

*****

Batman’ın geçmişini günümüze taşıyan ve petrol şehrinin adeta belleği olan Batman’ımızın emektar gazetesi Çağdaş’a 37’nci kuruluş yıldönümünde kutlar. Nice yıllar diliyorum.

Nurettin Tokmak

*****

2 Mart 1984’ten günümüze kadar istikrarlı bir şekilde yayınını sürdüren Batman’ımızın güzide ve seçkin gazetesi Çağdaş’a, nice yıllar diliyorum.

Nevzat Tuna

Emekli eğitimci

*****

‘Yaşam yerelden başlar’ sloganıyla yıllardır bize Batman ve ilçelerinin haberlerini sunan Batman Çağdaş’ın 37’nci yayın yıldönümünü kutlar. Nice yıllar diliyorum.

Zeki Uslu

*****

Batman’ımızın ilk günlük gazetesi ve aynı zamanda petrol kentimizin tanıtımına büyük katkısı olan Batman Çağdaş’ın 37’nci yayın yılını yürekten kutluyorum.

Nevzat Çelik
Mezopotamya Oteli

*****

Petrol şehrimizin sorunlarının çözümüne hep ışık tutan ve şehrimizin dünü ile bugünü bize yansıtan Batman Çağdaş’ın 37’nci yayın yılını kutlar. Başarılarının devamını diliyorum.

Hüseyin Yıldırım
Hasankeyf Oteli

******

Batman’da muhabirliğini ilk yaptığım ve birlikte çalıştığım Çağdaş’ın kurucusu merhum Enver Arslan’ı rahmet ve saygıyla anıyor. Arslan’ın kurucusu olduğu Batman Çağdaş’a 37’nci yayın yılında  nice yıllar diliyorum.

Mesut Atalay

*****

Batman Çağdaş’ın kurucusu kadim dostum merhum Enver Arslan’ı rahmet ve saygıyla anarken, bu gazetenin ilk harcını atan basın emekçilerini kutlar. Batman Çağdaş’a nice 37’nci yıllar.

Abdurrahman Maltaş
Çömçe Lokantası

****

Batman Çağdaş Gazetesi’nin 37’nci yayın yıldönümünü kutlar. Gazetenin tüm emekçilerine nice yıllar diliyorum.

Şehmus Ustabaşı

Editör: TE Bilişim