2 Mart 1984 Tarihinden günümüze kadar Batmanlı okurlarının haber kaynağı olarak saygınlığı ve güvenirliliğini kazanan, bağımsız ve tarafsız yayıncılık anlayışını sürdüren Batman Çağdaş Gazetesi’ne yeni yayın döneminde de üstün başarılar diliyorum. Emeği geçen deneyimli ve tüm birikimli Batman Çağdaş çalışanlarını kutluyorum.

M. Temel Koçaklar
Emekli Vali, Danıştay Üyesi

****

Bir bölge gazetesi konumundaki Batman Çağdaş Gazetesi’nin 36 yılı geride bırakması takdirle karşılanacak bir olgudur. 37’inci yayın yılında Batman Çağdaş Gazetesi’ne nice başarılı yılar temenni ediyorum.

Haluk İmga
Emekli Vali

****

Yaklaşık 40 yıla damgasını vuran Batman Çağdaş Gazetesi’nin 37’inci yayın yılını yürekten kutluyor. Özgün yapısı ve anlayışıyla Batman Çağdaş Yazı ailesine nice sağlıklı, başarılı ve mutlu yıllar diliyorum.

Zeki Şanal
Emekli Vali

****

Batman’ımızın ilk gün gazetesi Batman Çağdaş Gazetesi’nin emektarları ile çalışanlarının 37 yıldır şehrimize ve ilçelerimize hizmet verdiklerinden ötürü yürekten kutlar. Nice mutlu yıllar diliyorum. Bize, şehrin dününü de hatırlatan Batman Çağdaş’ın 40 yıla yakındır sürdürdüğü tarafsız ve objektif haberciliğiyle yayınını nice yıllarca yayması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sait Karabulut
Beşiri Belediye Başkanı

****

Kadim dostum merhum Enver Arslan’ın kuruculuğunu yaptığı Batman Çağdaş’ın, güzel Batmanımızın gerek tanıtımında gerekse de sorunlarının çözümünde üzerine düşen sorumluluğunun farkındalığıyla 37’inci yayın yılında kutlar. Başarılarının devamını diliyorum.

Faris Özdemir
Batman eski Milletvekili

*****

İlimizin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş’a yeni yayın döneminde başarılar dilerim. Çağdaş ekibini içtenlikle kutluyorum.

Emin Ekmen
Batman eski Milletvekili

*****

Güneydoğumuzun güzide şehri Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş Gazetesi’nin 37’inci yayın yılını kutlar, refikimiz Batman Çağdaş’a nice yıllar dilerim.

Faik Bakoğlu
Zümrüt Rize Gazetesi Sahibi
Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

**** 

Batman’ın güzide gazetelerinden Batman Çağdaş’ın 37. Yılını kutlar, başarılı nice yıllar dilerim.

Abdulhamit Çakan
Batman Barosu Başkanı

*****

Şehrimizin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş’ı kutluyor, 37. Yayın yılında başarılar diliyorum.

Abdulkadir Demir
BATSO Başkanı

*****

Gençliğimizden bugüne kadar hep takip ettiğimiz Batman’ımızın güzide gazetesi Çağdaş’ın 37’inci yayın yıldönümünü kutlar. Gazetenin kurucusu merhum Enver Arslan’ı rahmet ve saygıyla yad ediyor. Batman Çağdaş’a nice yıllar diliyorum.

Bahri Müjdeci
Kanaat önderi-işadamı

****

Batman’ımızın güzide gazetesi Batman Çağdaş’a nice başarılı dolu yıllar diliyorum.

Zeyneddin Örük
Dernekler İl Müdürü

*****

Batman Çağdaş Gazetesinin 37. Yayın yılını kutlar, gazetenin çıkmasında emeği olan herkese bayarılar dilerim.

M.Şafi Özperk
Gençlik ve Spor İl Müdürü

*****

37’nci Yayın yılında Batman Çağdaş’ı kutluyor. Gazete emekçilerine nice yıllar dilerken, saygılarımı sunuyorum.

Masum Padir
Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı

*****

Batman’da bağımsız ve objektif olarak yayın hayatını sürdüren Batman Çağdaş Gazetesi’nin 37’inci yayın yılını kutlar. Başarılar diliyorum.

Yusuf Çiftçi
Özel İdare Kültür-Sosyal İşler Müdürü

*****

İlimizin birliği, beraberliği ve problemlerinin çözümü noktasında yapmış olduğu katkılardan ötürü Batman Çağdaş Gazetesi ailesine şükranlarımı sunar, yeni yayın hayatında başarılar dilerim.

Cuma Dişikırık
Eğitimci İşadamı

*****

Batman’ın gerek il oluşun da gerekse diğer hizmetlerin gelmesinde her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yapan Batman Çağdaş’ın 37’inci yayın yılını kutluyor. Başarılarının devamını diliyorum.

Metin Tatsız
Ermi Mahalle Muhtarı

****

Yerel gazetecilik denilince akıllara gelen Batman Çağdaş Gazetesi’nin 37’inci yayın yılını kutlar. Nice mutlu yılar dilerim.

Adnan Coşkun
Coşkunlar Un fabrikası

****

Her gün keyifle okuduğumuz Batman Çağdaş’ın 37. Yayın yılını kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Yaşam Kreş

*****

İlk sayısını kendi ellerimle dizip mizanpajını yapıp baskısına şahit olduğum hatta baskısını da yaptığım Batman Çağdaş Gazetesine nice 37 yıllar dilerim. Allah yolunu daima açık etsin.

Sait Talayhan

*****

Batman’ımızın emektar gazetesi Batman Çağdaş’ı, 37’inci yayın yıldönümünde kutlar. Tüm gazete emekçilerine başarılar diliyor. Çağdaş’a nice yıllar temennisiyle saygılarımı sunuyorum.

Nezir Tirki
Darıca-Kocaeli

****

Nice yıllara Çağdaş… 1700 Kilometre uzakta gözümüz ve kulağımız…

Ferhat Soyoral
Balıkesir

********

Batman’ın genel sorunlarına ışık tutan Batman Çağdaş’ı 37’inci yayın yılında kutlarım. Başarılar diliyorum.
Hikmet Bahşi

******

Batman için adanmış 37. Yılınız kutlu olsun. Çizginizden çıkmayın cesaretle her türlü sorunla ilgilenen sayın Arif Arslan’ın bundan sonra da Batman için yazmaya edeceğinden şüphemiz yok.

Kerem Suna

*****

Batman’da ‘yurttaş gazetecilik’ denilince ilk akıla gelen gazete Batman Çağdaş’tır. Batmanımızın ilk günlük gazetesine nice yıllar diliyorum.

Salim Tirki
Palmiye Cafe

Editör: TE Bilişim