**Batman’da havalar düzelince cadde ve sokaklarda asfalt serimi hız kazandı.

**Asfalt serimine merkezi semtlerden başladıklarını söyleyen Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel; “Kültür ve Pınarbaşı mahallelerinde asfalt serim çalışmalarını hızlandırdık. Önümüzdeki günlerde ekiplerimiz kentin dört bir yanına yönelecek” dediler.

“ASFALT KOKUSU YETİYOR”
Merkezi semt caddelerinin asfalta kavuşmasına sevinen Kültür ve Pınarbaşı mahalle sakinleri; “Asfaltın kokusuna hasret kalmıştık” dediler. Yağışlı geçen kış ve ilkbahar mevsiminin yer yer bozduğu cadde ve sokakların tümünü asfaltlayacaklarını söyleyen Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel; “Bu yıl semtlerimizde yaklaşık 170 bin ton asfalt serimi yapılacak. Mahallelerimizin bozulan cadde ve sokaklarını unutmadık. Tüm cadde ve sokaklarımızı kentte yakışır hale getireceğiz” diye konuştular.




EKİPLER HARIL HARIL
Kültür ile Pınarbaşı mahallesini birbirine bağlayan caddedeki asfalt seriminin ardından Pınarbaşı mahallesine yönelen Belediye asfalt ekibi, karanlık çökene kadar çalıştı. Sürücülerden hoşgörü isteyen asfalt ekibindeki görevliler şöyle konuştular; “Çalışmaların yapıldığı güzergahlarda uyarı levhaları ve şerit olduğu halde bazı sürücüler inadına çalışmanın yapıldığı bölgelere giriyor. Asfalt daha kurumadan araçların geçiş yaptığı bölgede yer yer bozulmalar oluyor. Sürücülerden özellikle çalışmanın yapıldığı bölgelere asfalt kuruyana kadar girilmemesini istiyoruz.”

Editör: TE Bilişim