** 1998 Yılından beri Batman’da otelcilik faaliyetlerini sürdüren Bozooğulları Otel, baştan sona yenilendi. Fransız mimarisinin uygulandığı otel, 4 yıldız için de müracaatta bulundu. Yaklaşık 4 Milyon TL’ye A’dan Z’ye yenilenen otelin dış görünümü de kentin en işlek güzergahı Turgut Özal bulvarında ‘Fransız’ mimarisi rüzgarı estiriyor.

OTEL BAŞTAN SONA YENİLENDİ

1998 Yılından bu yana kentin işlek güzergahı Turgut Özal Bulvarı’nda hizmet veren Bozooğulları Otel, yenilendi. Yaklaşık 4 ay süren dış ve iç tasarım çalışmaları tamamlandı. Otel Yönetim Kurulu üyesi Adnan Özdemir, yenileme çalışmalarının yaklaşık 4 Milyon TL’ye mal olduğunu söyledi. Otelin dış tasarımında Fransız mimarisinin uygulandığına da dikkat çeken Özdemir: “Daha önce otelde 104 odamız bulunuyordu. Daha ferah ortam yaratarak odaların metrekaresini artırarak oda sayısını 97’ye çektik. Otelimizde her biri 57 metrekare genişliğinde olan 24 adet suit ve 73 adet geniş çift veya tek kişilik odalardan oluşmaktadır” dedi.

4. YILDIZ BAŞVURUSU

Yeni yüzüyle kentin en işlek güzergahı Turgut Özal bulvarında Fransız mimarisi rüzgarı da estiren otel için 4. Yıldız müracaatında da bulunduklarını da ifade eden Özdemir, şöyle devam etti: “İlk kez bu denli bir yenilenme süreci yaşadık. 19 Yıldır Batman’da faaliyet bulunan otelimizde değerli misafirleri ağırlamaktan ve Batmanlıların misafirperverliğini göstermenin gururunu yaşıyoruz. Otelimizin standartlarını Turizm Bakanlığının mevzuatlarına göre yenilmiş olup  4. Yıldız konumuna gelmiş durumda. Bu anlamda Kültür ve Turizm Bakanlığı’na da müracaatta bulunduk. Batman'ın en işlek bulvarı olan Turgut Özal Bulvarına ve Atatürk Parkına olan manzarası ile birlikte lüks odalarımız ve çok amaçlı konferans salonumuzda en iyi hizmeti sunmanın mutluluğu içerisindeyiz.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim