BATMAN’DA DEV MAĞAZA
Kayseri firması 34 yıllık Soyserin Grup’un dev markası Ritmik Mobilya, Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük mağazasını Batman’da açtı. Geçtiğimiz aylarda Fatih Anadolu Lisesi karşısında 1000 metrekarelik alanda hizmete giren dev mağaza, zengin ürün çeşitleri ve her bütçeye uygun seçenekleriyle hizmet sunuyor. Mağaza sahibi Yaşar Celbek; “Ticaretin çok zor olduğu bir dönemde böylesine bir yatırım yapma kararı aldık. Zor bir dönem ama Batman'ın ve çevre illerin ihtiyaç duyduğu bir yatırım oldu. Buradaki amacım sadece ticaret yapmak değil aynı zamanda Batman'a istihdam alanı yaratmaktır ve ülke ekonomisine katkı sağmaktır” dedi.

“YENİ NESLİN YAŞAM TARZI…”
Ülke genelinde 16 bayi, 700’e yakın da satış noktası olan Ritmik Mobilya’daki seçeneklerin zenginliğine dikkat çeken Celbek, şöyle devam etti; “Ritmik Genç odasına uğramadan genç odası almamalarını tavsiye ediyoruz.  Ritmik markamız ile kendinden emin adımlarla kendinden kararlı bir şekilde siz değerli halkımıza başarı ve kaliteyi zirveye taşıyoruz. Yurt genelinde 700’ü aşkın satış noktası ve güvenilir servis ağı ayrıca onlarca ülkeye ihracatı ile de Türkiye ekonomisine katkıda bulunan Türkiye’nin önde gelen mobilya devi olan Soyserin dev markası olan Ritmik bebek-çocuk-genç odaları mağazasını Batman’da hizmetinize sunuyoruz. Yeni neslin yaşam tarzı olan bu genç odası mağazamızda sizler için hizmet vermekteyiz. Ritmik yeni marka olmasına rağmen alt tabanı çok güçlü bebek-çocuk-genç mağazası olan Ritmik en uygun fiyatlı ve de en kaliteli ürünleri en kısa teslimat süresi ile ayağınıza getiriyor.”

“HER BÜTÇEYE UYGUN ÜRÜNLER”
Batman’da en fazla ürün çeşitliliğini sunan mağaza olduklarına da dikkat çeken Mağaza sahibi Yaşar Celbek; “Sizler mağaza içerisinde alışverişin tadını çıkarırken çocuklarınız için düzenlemiş olduğumuz oyun parkında, çocuklarınız güvenli bir şekilde vakit geçirebilirler. Mağazamız içerisinde toplamda hâlihazırda otuz beş adet farklı modellerde genç-bebek odaları mevcuttur. Aynı zamanda mağazamız içerisinde genç odalarının olmazsa olmazı ve tamamlayıcı unsuru olan aksesuar çeşitleri ile de sizlerin beğenileriniz kazanacağından eminiz. Bunun yanında yatağınızın üzerini odanız ile kombin edecek şekilde nevresim takımları, pike takımları ve yatak örtüleri ile de yine tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermekteyiz. İsteyen müşterilerimizin almış olduğu genç takımına uygun olacak şekilde duvar kâğıdı kombinasyonunu da yine sizler için temin ediyoruz. Farklı seçeneklerden müşterilerimize taksit imkânı sağlamaktayız. Tüm kredi kartlarına vade farksız direkt peşin fiyatına taksit yapabiliyoruz. Dileyen müşterilerimiz https://www.ritmikgencodasi.com.tr/ kurumsal internet adresinden veya ritmik_genc_odasi_batmaninstagram adresinden takip edebilirler. Yine sürpriz indirimler ve güncel kampanyalardan faydalanmanız için değerli Batman halkını mağazamızda kahve ve çay içmeye davet ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim