*Saadet Partisi'nden AK Parti'ye geçen Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, ilçeye kalıcı hizmet vermek için yeni dönemde de yoğun çaba sarf edeceğini söyledi.

“PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Önceki gün ‘Genişletilmiş İl Başkanları’ toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rozet taktığı Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, ilçeye kalıcı projeleri hayata geçireceğini kaydetti. Güneş enerjisi panelleri ile ilçenin aydınlatma sorununa çözüm bulacaklarını belirten Başkan Karabulut; “Daha önce hazırladığımız projelerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.

“TÜM ÇABAM DAHA İYİ HİZMET VERMEK”

Başkan Karabulut, şöyle devam etti; “Üç yıl öncesinde de AK Parti’deydim, şimdi de eski partime geçiş yaptım ve burada hizmetlerimi daha iyi bir şekilde sürdüreceğime inanıyorum. Beşiri'nin çözüm bekleyen sorunlarını yakın bir dönemde çözeceğiz. Bazı projelerimiz var ve bunlardan önemlisi enerji paneli projesiydi. Bunu DEDAŞ ile yaptığımız protokol ile hayata geçireceğiz. Ankara'da bazı bakanlıklara ziyaretlerimiz olacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da ziyaret ettikten sonra hafta sonu Batman’a döneceğim. Beşiri, hizmetlerden geri kalmayan bir ilçe olacaktır. Tüm çaba ve gayretim Beşiri’ye daha iyi ve güzel hizmetleri kazandırmaktır.”

GÜR; “HAYIRLI OLSUN”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Batman İl Başkanı Avukat Akif Gür ise ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Gür, “Tüm algı operasyonlarına rağmen, inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Bizim işimiz icraat yapmak ve memlekete hizmet etmektir. Hizmetin adresiyiz. Belediye Başkanımıza tekrar AK Parti'ye geldiği için hoş geldiniz diyoruz” dedi. Öte yandan hafta sonu Başkan Karabulut’un seçmenleri ile birlikte AK Parti’ye katılım sağlayacağı bildirildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim