İLK ZİYARET POLİS VE ASKERLERE

Kurban bayramı nedeniyle Batman’daki yöneticilerin bayramlaşma trafiği yoğun geçti. Vali Azmi Çelik, ilk bayram ziyaretlerini Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ziraddin Mammadov, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ile birlikte görev başındaki polis ve askerlere gerçekleştirdi. Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’ndeki Jandarma karakolu ile Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Çelik ve beraberindekiler, polis ve askerlerle bayramlaştı.

KÜLTÜR’DE BAYRAMLAŞMA
Vali Azmi Çelik ve beraberindekiler daha sonra Kültür Merkezi’nde düzenlenen resmi bayramlaşma programına katılarak, vatandaşlarla bayramlaştı. Programa Milletvekili Ziver Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Batman eski Milletvekili ve Ak Parti 1. sıra adayı Ataullah Hamidi, Vali Yardımcıları Ertuğ Şevket Aksoy ve Cihat Arık, kurum yöneticileri, askeri erkân, iş adamları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.



ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ UNUTULMADI
Vali Çelik ve beraberindekiler, Kültür Merkezi’ndeki kutlamanın ardından şehit Mehmetçik ailesi ve bir gazi ailesine ziyarette bulunarak, bayramlarını kutladı. Bir süre önce vefat eden Kore gazisi Osman Esendemir’in ailesinin yanı sıra 2005 yılında Şırnak'ta vatani görevini yaparken şehit olan Er Nevzat Akçil’in ailesini ziyaret eden yöneticiler, aile fertlerinin bayramlarını kutladı.

Editör: TE Bilişim