**Kurban Bayramına sayılı günler kala piyasa hareketlendi. Kurbanlıkların görücüye çıktığı Batman’da alış-verişin hızlanması esnafın yüzünü güldürdü.
BAYRAM ESNAFA YARADI
Önümüzdeki Salı başlayacak olan Kurban bayramı arifesinde, Batman piyasası hareketlendi. Kurbanlıkların geçen yıla oranla fiyatının ciddi artış görmediğini söyleyen besiciler; “Herkesimin rahatlıkla kurbanlık alabileceği bir bayram arifesindeyiz. 400 liradan başlayan ve 8 bin TL fiyatları arasında değişen kurbanlıklar, bu yıl ciddi bir artış görmedi. Geçen yılın fiyatından piyasaya çıkan kurbanlıkların sadece fiyatını soranlarla karşılaşıyoruz” dediler.
PİYASA HAREKETLENDİ
Bayrama altı gün kala Batman piyasası hareketlendi. Alış-veriş merkezleri ile Çarşı merkezi geç saatlere kadar açık. Bayramın son günlerinde piyasanın daha da hareketlenmesini beklediklerini söyleyen bazı esnaflar, şöyle konuştular; “Bayram alış-verişi daha çok arifeye denk düştüğü için son günleri bekliyoruz. Yine de bayrama altı gün kala piyasa diğer günlere göre canlılık kazandı. Vitrinlerimizi tamamen bayrama yönelik eşyalarla süsledik.”

Editör: TE Bilişim