*Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte Kurban Bayramı sonrasında kulisler yoğunlaştı. İstişare Grubu Başkan adayı Bayram Demirhan, kurmayı planladıkları projeler biriminin yurt içi ve yurtdışında hibe destekli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

BATSO’YA PROJE BİRİMİ ŞART

Ekim ayında yapılacak Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için Kurban Bayramı tatilinde de kulisler hız kesmedi. Uzun bir süredir İstişare Grubu adayı olarak üye ziyaretlerini sürdüren iş insanı Bayram Demirhan, aynı grupta yer alan Arif Dinçer ve Akif Tokgöz ile birlikte yaptığı açıklamada, seçimde ‘Batman’ın kazanacağını ifade etti. Demirhan, “BATSO bünyesinde kurmayı planladığımız projeler birimi, yurt içi ve yurt dışı hibe teşvik ve destekler için her bir üyemizi, büyütmek, geliştirmek ve güçlendirmeye yönelik çalışmaları olacak. Üyelerimiz ile birlikte ortaya koyacağımız projeler, şehrimizin istihdamını daha da büyütecektir. Proje birimimizin öncellikli hedefi; istihdam olacaktır” dedi.

HEDEF 4 YILDA 40 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Başkan adayı Demirhan, şöyle devam etti; “Ekim ayında yapılacak seçim için şimdiden BATSO’nun değerli üyelerine yaptığımız çalışmaları ve projeleri anlatıyoruz. Batman Ticaret Sanayi Odası’nda kuracağımız ‘Projeler Birimi’nde profesyonel bir ekiple şehrimizin ihtiyaç duyduğu projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Kurmayı planladığımız ‘Projeler Birimi’nde hedefimiz 4 yılda Batman’da 40 bin kişiye istihdam alanı sağlamaktır. Bu konuda İstişare grubunun projelerinden biri de bu önemli birim olacak. Projeler birimiyle Doğu ve Güneydoğu’nun en verimli Ticaret ve Sanayi Odası olmaya kararlıyız. Önümüzdeki BATSO seçimlerini de Batman kazanacak.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim