Batman Gençlikspor Masa Tenisi Bayan Takımı süper lig için gün sayıyor…

Batman’ın gururu!

* Batman Gençlikspor masa tenisi ekibi, oynadığı 14 karşılaşmada namaglûp olarak ilk yarıyı bitirdi. Hafta sonu Ankara Altındağ tesislerinde oynadıkları 9 maçın tamamını kazanan Gençlikspor masa tenisi ekibi süper lige çıkmak için gün sayıyor.

BÜYÜKŞEHİRLERİ GERİDE BIRAKTI

Batman Gençlikspor masa tenisi bayan takımı, süper lig yolunda. 1.lig de mücadele eden Gençlikspor masa tenisi, bu sezon oynadığı 14 maçın tamamını kazanarak ilk yarıyı namaglup olarak kapattı. Hafta sonu Ankara Altındağ tesislerinde oynanan masa tenisi maçlarında 15 takım arasında namaglup tek ekip olan Batman Gençlikspor masa tenisi ekibi salonda ayakta alkışlandı. Ankara, İstanbul, Bolu, Sakarya, Kütahya, Kırklareli ve Elazığ illerini geride bırakan Batman Gençlikspor masa tenisi bayan takımının başarısı konuşuluyor.

BATMAN’I BAŞARIYA TAŞIYORLAR

Batman Gençlikspor masa tenisi ekibini başarıya taşıyan Nur Erçem, Şenay Yaman, Mire Çiftçi ve Rukiye Yılmaz, süper lige çıkmak için gün sayıyor… 14 maçta yenilgi yüzü görmemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Masa tenisi ekibi il temsilcisi Hivzullah Ekmen, “Batman’ın adını sporda da başarıyla duyurmaktan dolayı mutluyuz. 15 takımın yer aldığı bayanlar takımında namaglûp olarak ilk yarıyı bitirdik. Emeğimizin karşılığını takımımız aldı. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Süper lig için artık gün sayıyoruz. Sporcularımızı kutlarız. Batman’ın süper lig hayalini ilk kez masa tenisinde göstereceğimizden dolayı mutluyuz”

 

Editör: TE Bilişim