*İki dönemdir Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığını yapan Bayram Demirhan, Ekim ayında yapılacak seçim için İstişare Grubu ile çalışma yaptıklarını belirtti. Demirhan; “Her şeyden önce güçlü bir Ticaret ve Sanayi için üyelerimiz başta olmak üzere Batman ekonomisini ayakta tutan tüm işletmelerin önünü açacak, yön verecek çalışmalar yapacağız. İstihdam ağırlıklı projelerin de takipçisi olacağız” dedi.

HEDEF İSTİHDAM AĞIRLIKLI PROJELER
7000’i Aşkın üyeye sahip Batman Ticaret ve Sanayi Odası, Ekim ayında kongreye gidiyor. İstişare grubuyla yola çıkan ve iki dönemdir BATSO’da Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Bayram Demirhan, “Güçlü bir Ticaret ve Sanayi Odası için üyelerimiz başta olmak üzere Batman ekonomisini ayakta tutan tüm işletmelerin önünü açacak, yön verecek çalışmaları yapabilmenin projelerini şimdiden hazırlıyoruz. Şehrimizin özellikle istihdamda arzu edilen yere gelmesi için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Batman’ın önemli sorunlarından biri de işsizliktir. Petrol kentindeki ekonominin büyümesinin önündeki engelleri kaldıracak, sağlıklı gelişimi sağlayacak adımlar atabilmek için de olağanüstü bir çaba içinde olacağız” diye konuştu.

“DİNAMİK BİR ODA OLACAĞIZ”
İstişare Grubu’nda yer alan iş insanları Arif Dinçer ve Akif Tokgöz’ün de içinde bulunduğu herkesin takdirini toplayacak iyi bir ekibi kurmanın arzusu içinde olduklarını söyleyen Demirhan sözlerini şöyle sürdürdü: “Her şeyden önce güçlü kurumsal yapısı ile üye hizmetlerini sürekli iyileştiren, yenilikçi yaklaşımları ile çağı yakalayan, ticarette iyi hizmet ve doğru rekabeti  hakim kılarak, sürdürebilir gelişmeyi sağlayan bir Oda olmak istiyoruz. Bölgede çevresine örnek ekonomi ve istihdama yön veren Oda olmayı planlıyoruz. Bu çalışmalar zor değil ama başarmak için de elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Yüksek İstişare Kurulu ile Batman lobisini oluşturup etkin bir şekilde bu alanda yer alacağız. Yine çözüm odaklı sektörel toplantıları 25 kişilik gruplar halinde düzenli bir şekilde yapacağız. Üyelerimiz, kurumlarımız, STK’larımız ve yerel medyamızla güçlü Batman için aynı hedefte birleşeceğiz.” (Reşat Yiğiz)                                                 

Editör: TE Bilişim