*Batman’da Pandemi kuralları içinde yapılan renkli düğünlere yenileri eklendi. Kaya-Mercan ailelerin mutlu gününde Diyarbakır Eyvan Grubunun müzik dinletisi davetlileri mest etti. Almanya’dan Batman’a gelin gelen Kübra Ataş ile Sadık Epaydın çiftinin düğün törenine seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

DİYARBAKIR EYVAN GRUBU RENK KATTI

Batman Petrolspor’un emektar Kaptanı Fadıl Kayra’nın mimar oğlu Murat, yaşamını Evin (Mercan) ile birleştirdi. Cumartesi günü Güngör Palas’ın Kır salonunda yapılan Evin-Murat Kayra çiftinin düğün töreninde emektar kaptan Fadıl Kayra ve kardeşi Telekom emeklisi Ahmet Kayra, konuklarla yakından ilgilendi. Diyarbakır Eyvan Grubunun müzik ziyafeti çektiği renkli düğün töreninde Evin-Murat Kayra’nın nikah şahitlerinden biri de eski SSK Hastanesi’nin emektar doktorlarından ‘Xalo’ lakaplı Nevzat Mirkan’dı. Belediye Evlendirme Müdürü Nuri Turgut, genç çiftin nikahını kıydı. Konuklar yemekte ağırlandı. Geç saatlere kadar süren düğünde konuklara teşekkür eden Fadıl Kayra; “Mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkürü bir borç biliyoruz” diye konuştu. 

ALMANYA’DAN GELİN GELDİ

Almanya’dan memleketi Batman’a gelin gelen Kübra (Ataş) ile Sadık Epaydın’ın düğün töreni görkemli geçti. Yaklaşık 25 yıldır Almanya’ya yerleşen Batmanlı iş insanı Yılmaz Ataş’ın ortanca kızı ve Almanya’da hemşirelik mesleğini sürdüren Kübra, yaşamını Beşirili Üniversite mezunu Sadık Epaydın’la birleştirdi. Güngör Palas Salonunda hafta sonu yapılan düğün törenine kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. İki aile fertlerinin konukları kapıda karşıladığı düğünde, misafirler yemekte ağırlandı. Hareketli şarkılar eşliğinde geç saatlere süren düğüne katılan konuklara teşekkür eden Yılmaz Ataş; “Çocuklarımızın mutluluklarını doğdukları topraklarda yapıyoruz. Buradan uzak olsak da gelenek ve göreneklerimizi sürdürüyoruz. Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Oda Başkanları, STK temsilcileri ve HDP teşkilatına teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim