**AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, Batman Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Hükümetin engellilere yönelik desteklerine dikkat çeken Gür; “Batman‘da 2022 yılının başından bu yana 6 bin 650 vatandaşa kişi başı 2 Bin 354 lira olmak üzere toplamda 46 Milyon 340 bin lira ödeme yapıldı” dedi.

GÜR, DERNEĞİ ZİYARET ETTİ
Batman Engelliler Derneği Başkanı Nasreddin Kaya ve üyelerle sohbet eden Başkan Gür, derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. AK Parti döneminde engellilere ve ailelerine çeşitli destekler verildiğini aktaran Gür, evde bakım hizmetleri kapsamında Batman'da 2022 yılının başından bu yana 6 bin 650 vatandaşa kişi başı 2 bin 354 lira olmak üzere toplamda 46 milyon 340 bin lira ödemenin yapıldığını bildirdi.  Özel bakım hizmetleri kapsamında ise 139 engelli vatandaşa toplam 2 milyon 492 bin 598 TL ödemenin yapıldığını aktaran Gür, engellilerin toplu ulaşımda ücretsiz seyahat yapmaları için Mart ayı itibariyle 131 engelli vatandaşa kimlik kartı verildiğini kaydetti.

“TOPLUMUN AYRILMAZ PARÇASI”
Gür, 20 yıldır engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarını samimiyetle, kararlılıkla ve gayretle sürdürdüklerini belirterek “Engelli kardeşlerimiz, AK Parti iktidarlarında hayatın tüm alanlarında yer alarak toplumun ayrılmaz bir parçası olmuştur. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak ve fırsat eşitliğinden yararlanan haklarını kullanabilen bireyler olması için iktidarımız çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam etmektedir” dedi. (Altan Ayaz)

Editör: TE Bilişim