**Seçimlere ‘kırmızı’ renkle yarışacak BATSO İstişare Grubu adayları, Başkan adayı Bayram Demirhan ile birlikte tanıtım toplantısında birliktelik mesajı verdi. Başkan adayı Demirhan; “Göreve devraldığımızda Batman’a gönülden hizmet edecek ve şehrimize büyük değer katacağız” dedi.

“6 AYDIR SAHADAYIZ”
BATSO İstişare Grubu Başkan adayı Bayram Demirhan ve Grup Meclis adayları, Plato Vip’te tanıtım toplantısı düzenledi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen adaylar birliktelik mesajı verdi. Tanıtım toplantısında konuşan Demirhan; “Yaklaşık olarak 6 aydan bu yana kırmızı liste olarak sahadayız. Batman’daki üyelerimizin büyük çoğunluğuna ulaştık. Ulaşamadığımız tüm üyelerimizin affına sığınıyoruz. Kırmızı grupta çok kıymetli iş insanımız var. Görevi devraldığımız taktirde bu ekip Batman'a gönülden hizmet edecek ve şehrimize büyük değer katacaktır” dedi.

“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Demirhan, şöyle devam etti; “Bu kentin güzel insanlara ihtiyacı var. Güzide şehrimizde nitelikli olan ve yönetimimizin dışında kalan bilgili, birikimli şehrine hizmet etmek isteyen tüm değerli insanlara da BATSO’nun kapısını sonuna kadar açacağız. Bu şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirerek, beraber yöneteceğiz. Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerin Batman'ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Batman ekonomisine katkı sağlayacak ekip olarak göreve talibiz. Şehrimizi ve sanayimizi en iyi yere getirmeye kararlıyız.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim