*3.5 Yıl süreyle Batman Valiliği’ni yapan Merkez Valisi Haluk İmga, petrol kentinin modern yüzü ile karşılaştığını söyledi. Dostlarıyla hasret gideren İmga, “Afyonkarahisar Valiliğim döneminde maç için Batman’a geldim. Bu kez taziye için geldiğim Batman’ı, mükemmel bir şehir olarak gördüm” dedi.

 

“BATMAN’I UNUTAMAM”

2005 ila 2007 yılları arasında Batman Valiliği’ni yapan Merkez Valisi Haluk İmga, Nasıroğulları’nın taziyesi için geldiği şehirde eski dostları ile hasret giderdi. Batman’ı modern bir kent olarak gördüğünü söyleyen Vali İmga, “Batman fiziki yapısıyla mükemmel. Şehir modernleşmiş. Yıllar önce Batman Petrolspor ile aynı grupta olan Afyonkarahisar spor maçı için Batman’a geldim. O maçın berabere bitmesini istiyordum. Fakat son dakika golü ile Afyon sahadan galip ayrılmıştı. O dönem gördüğüm Batman ile şimdi ki Batman arasında müthiş bir değişim var. Şehir her yönü ile mükemmel olmuş. İnsan ilişkilerinin huzurlu biçimde geçmesi tek dileğim” diye konuştu.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Çarşı ziyaretinde eski ayakkabı ustası Kadir Memiş’i ziyaret eden Vali İmga, silahlı saldırıda hayatını kaybeden Abit Nasıroğlu’nun ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. İmga, şöyle konuştu: “Değerli aile dostumuz ve çok yakından tanıdığım merhum Abit Nasıroğlu’yu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet etsin. Taziye için geldiğim Batman’da gördüğüm yakın dostlarımla az da olsa hasret giderdim. Tüm dostlara selam ve saygılarımı yolluyorum. Allah, Batman’ın yolunu açık etsin.”

Editör: TE Bilişim