Basın mensupları kamuoyunu yaşananlardan doğru bir şekilde haberdar etmenin yanı sıra bulundukları şehirlerin sorunlarının çözümüne katkı sunma gibi bir misyonları vardır. Çağdaş Gazetesi yıllardan beri Batmanımızda yayın yapan güzide basın kuruluşlarımızdan biridir. Medyanın gücünü sadece şehrimizin ve insanlarımızın faydası doğrultusunda kullandıklarına inanıyorum. Çağdaş Gazetesinin meslek ilkelerini dikkate alarak kamuoyunu hızlı, tarafsız ve doğru bir şekilde görevlendirme görevini bundan sonra da en güzel şekilde ifade edeceğine olan inancım tamdır. Bu duygularla Batman Çağdaş Gazetesinin 38. Kuruluş yıldönümünü kutluyor ve gazetenin her kademesindeki basın emekçilerine başarılar diliyorum. Batmanımıza hizmet yolunda nice 38 yıllar.

Ziver Özdemir
AK Parti Batman Milletvekili

****

Yaptığı örnek habercilik ile ilimizin ulusal ve uluslararası tanınırlılığına özel katkısı olan Batman Çağdaş Gazetesi emekçilerini kutluyor, kurucusu Enver Arslan’ı rahmetle anıyorum.

Emin Ekmen
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı

****

Uzun yıllardır ilimizde gazetecilik alanında başarılı çalışmalara imza atan Batman Çağdaş gazetesini yürekten kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Abdulvahap Akbaş
İl Genel Meclis-Petrolspor Kulüp Başkanı

****

Yayın çizginizle şehrin yerel basınına büyük değer katmaktasınız kutlarım.

Mahmut Kurtaran
Milli Eğitim Müdürü

****

İlimizin sorunlarının çözümünde önemli bir misyon üstlenen Batman Çağdaş’ın 38. Yayın yılını kutlar, yeni yayın döneminde başarılar dilerim.

Abdulhamit Çakan
Batman Barosu Başkanı

****

Büyüyen ve gelişen İlimizin gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada katkınızın azımsanmayacak derecede büyük olduğunu ifade ederim. Başarılı ve ilkeli yayıncılık anlayışınızın bundan sonra da devam edeceğine olan inancımla, 38 yıl önce yayın hayatına başlayarak İlimizdeki ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerin nabzını tutan Batman Çağdaş Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlar, bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Abdulkadir DEMİR
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

****

Anadolu’da yayın yapan  gazeteler için uzun ömürlü yayın yaşamı ülkemizde her yayın kuruluşuna nasip olmaz. Güç koşullara rağmen fedakarca 38. Yıl Gururunu yaşayan  Batman Çagdaş Gazetesi bu güzel örneklerden biridir. Batman ve çevresinde haber alma hakkını bıkmadan usanmadan savunan ve can siperane biçimde yerine getiren, bu kutsal görevini özgür ve tarafsız haber anlayışıyla yapan, basın hürriyetinin de her zaman yanında olan  Batman Çagdaş  Gazetesi’ni içtenlikle kutluyorum. Geride bıraktığı  37  yıl içerisinde gazetenin bugünlere gelmesine katkı koyan, çaba gösteren herkesi, Değerli Meslektaşım ve TGF çatısı altındaki kıymetli yol arkadaşım Arif Aslan nezdinde tebrik ediyorum.

Yılmaz KARACA
Türkiye Gazeteciler Federasyonu
Genel Başkanı

*****

2 Mart 1984 tarihinde kurulan ve Petrol’ün Başkent’i BATMAN’da ilk günlük ve ofset gazetesi olarak ödün vermeden tam 37 yıldır yayınını sürdüren BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ’ne nice yıllar dileğiyle tüm okurlarına da kucak dolusu selamlarımı gönderiyorum. BAŞARILARININ devamlarını dileğiyle de ÇAY’ın ve YAĞMUR’un Başkent’i RİZE’den de “saygı ve sevgilerimi” sunarım.

FAİK BAKOĞLU
RİZE GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI

*****

Basın ilkelerinden ödün vermeyen, Batman’ın ve ülkenin gerçeklerini gün ışığına çıkarmada tereddüt yaşamayan ve bunu ilkeli, dürüst, objektif gazetecilik haber anlayışıyla bizlerle buluşturan Batman Çağdaş gazetesi ailesini ve gazetenin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği ve alın teri olan tüm emekçileri başta merhum Enver ARSLAN ve Değerli dostum Arif ASLAN olmak üzere tüm Çağdaş ailesinin emekçilerini kutluyor. Yıllardır gösterilen gayreti bundan sonra da aynı heyecan ve azimle sürdüreceğinize olan inancımla; 38.yılınızı kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz.

Deniz TOPKAN
SES Batman Şube Eş Başkanı

*****

İlimiz henüz ilçeyken Batman’da yayın hayatına başlayan ve ‘nostalji’ köşesiyle Batmanlılara adeta kültür hizmeti veren ilimizin köklü gazetesi Çağdaş’a nice yıllar diliyorum.

Selman Nasıroğlu
ASKON Şube Başkanı

*****

Kaliteli ve  tarafsız habercilik anlayışı içinde bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan Batman  ÇAĞDAŞ  Gazetesi’nin 38. kuruluş yıldönümü nedeniyle emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, MÜSİAD yönetim kurulumuz ve Üyelerimiz adına Gazetenizin 38. Yayın yılını kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Alaaddin İRAZ
MÜSİAD Batman Başkanı

*****

38 Yıldan bu yana Batman’ın gözü, Kulağı ve dili olma çabası içerisinde memleketin kalkınmasına yönelik yaptığınız yayınlardan dolayı tebriklerimi iletir, bu gayret içerisindeki başta siz olmak üzere her kademedeki çalışanlarınıza saygılar sunar, yeni yaşınızı kutlarım.

Vahap Asma
Valilik ve Belediye Basın Müdürü

*****

Kuruluş yıl dönümü nedeniyle sizi ve gazetemiz Batman Çağdaş'ı kutluyorum. Batmanımız için gerçek, güncel, kamu yararlı, özü (esası) ile şekli (biçimi) arasında düşünsel bağı olan habercilik anlayışınızın katlanarak devam etmesini diliyorum. Bu durumun Batmanımızı daha Çağdaşlaștıracağını düşünüyor ve umuyorum.

Asım Ekren
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi
Cumhuriyet Savcısı

*****  

38. Yılınızı kutlar, 132. Yılına uzanan bir yolculuğunuzda başarılar dilerim.

Cemal İncesoyluer
Türkiye Gazeteciler
Federasyonu Başkan Yardımcısı

*****

Değerli dost ve meslektaşlarımız, Batman Çağdaş gazetesinin verdiği uzun hizmet yıllarına daha büyük başarılara imza atarak yayın hayatını sürdürmesi dileklerimle saygılar sunarım.

İsmail Aydın
Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği

*****

Batman Çağdaş Gazetesi’ni kutlar, sevgili Başkan Arif Aslan ve yazı ailesine uzun yayın hayatı dilerim.

İbrahim Akkaya
Antalya Basın Cemiyeti Başkanı

*****

Güneydoğuda güzel işler yapan Batman Çağdaş Gazetesinin 38’inci yayın yılını içtenlikle kutluyorum. Arif Dizdaroğlu-Hürriyet Gazetesi

*****

Batman’ın değişim yüzü Batman Çağdaş’ı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Yavuz Ekinci-Yazar

*****

Eski Tekel caddesinde yayın hayatına başlayan ve şimdi de şehrin modern yüzü olan Turgut Özal bulvarında yayın hayatını başarıyla sürdüren Batman çağdaş gazetesine yeni yayın döneminde başarılar diliyorum.

Ekrem Direkçi

*****

Kıymetli dostum sevgili ağabeyim Arif Aslan başta olmak üzere tüm Batman Çağdaş Gazetesi yazı ailesini ve Batmanlı okurlarımızı tebrik eder nice uzun yıllar başarılı yayın hayatı temenni ederiz.

TARSUS MEDYA MENSUPLARI DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU, ÜYELERİ ADINA
OKAN ÇALIŞKAN

***** 

Batman Çağdaş’a nice başarı dolu yıllar diliyorum.
Dr. Fırat Kızılkaya

*****

İlimizin sorunlarının çözümünde önemli bir misyon üstlenen Batman Çağdaş’ın 38. Yayın yılını kutlar, yeni yayın döneminde başarılar dileriz.

Mehmet Dinç-Emin Çelik

********

Sayın Dostum Arif Aslan Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan Batman Çağdaş Gazetesinin 38 yayın yıldönümü içtenlikle kutlar gazetenin korucusu olan arkadaşım ve komşum rahmetli Enver Arslan’ı rahmetle anarak size ve gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları diliyorum.

Ömer İpekyüz

*****

Yayın hayatına başladığı ilk günden beri ilimizin ve bölgemizin sesini evrensel bir yayın çizgisiyle duyuran halkın sorunlarının tespit edilmesi gündeme getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapan, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, Farklı bakış açısıyla yerel basınımızda ilkeli,kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan bölge basınımızın güzide kuruluşlarından Batman Çağdaş Gazetesinin 38.Yayın yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim

Avukat Kutbettin SUÇİN

***** 

Her Batmanlının güzel hatıralarının olduğu Batman Çağdaş’a nice yıllar diliyorum.

Sait Başaran-Eğitimci

****

Nice mutlu yıllara Batman Çağdaş. Ömrün hep uzun olsun.

Sait Gür

*****

Batman Çağdaş ekibini kutluyorum. Nice yıllara.

Hanefi Ekinci-Eğitimci

***** 

Nice 38’inci yıllara şehrimizin belleği Batman Çağdaş.

Cafer İlçin

******

Türkiye basınına zaman zaman yön veren Tarafsız ilkeli bir çok başarılara imza atan emektar  ÇAĞDAŞ gazetesi ve çalışanları  38 ci yılını kutlar. Başarılarınızın devamını diliyorum.

        Yılmaz YIKILMAZ

KAMU-DER Batman İl Başkanı

Editör: TE Bilişim