**Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, 14 kişilik yönetimiyle planladıkları projeleri yerel medya ile paylaştı.
“KENTE YARAŞIR PROJELER ÜRETECEĞİZ”
ASKON Batman Şubesi, yapmayı planladığı projeleri basınla paylaştı. Bir süre önce kurdukları ASKON’un yönetimini basın mensuplarına tanıştıran Şube Başkanı Selman Nasıroğlu; “Türkiye’nin 7 bölgesinde 30 Şubeyle 17 yıldır faaliyet gösteren köklü ve yaygın bir kuruluş olan ASKON Şubesi,  Batman’a yaraşır projeler üretecek. Batman iş dünyasının yeni projeler geliştirmesini ve diğer illerdeki işadamlarıyla daha geniş çapta bağlantılara geçmesini amaçlayan bir derneği, şehrimize kazandırmanın sevinci içindeyiz” dedi.



“SERMAYENİN GÜÇLENMESİNİ İSTİYORUZ”
Mado tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Nasıroğlu, ASKON’un Batman’ın yerel sermayesinin güçlenmesi için üzerine düşen görevi yapacağını ifade etti. Nasıroğlu, şöyle devam etti; “Batman’ın gücüne güç katacak ve yerel sermayesinin güçlenmesiyle beraber kentte diğer illerden sermaye akışını ve yatırımları çekecek neticede ilimizin istihdamını artıracak ve halkımızın refah düzeyine katkı sağlayacaktır. Batman’ın gelecek nesillere daha yaşanır ve müreffeh bir kent olarak teslim etmek temennisiyle buradayız.”
“ÇÖZÜM ORTAĞI OLACAĞIZ”
Nasıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Siyaset üstü bir düşünceyle Batman’da bulunan tüm kamu kuruluşları, Üniversite, STK temsilcileri, yerel yönetimler, meslek odaları ve Belediyelerle işbirliği içinde olacağız. Batman’ın sanayisine, turizmine ve eğitimine destek olacak bu konularda çözüm ortağı olmak için gayret göstereceğiz.” ASKON’un yönetiminde görev alan işadamların 800 kişiye istihdam alanı sağladığını da ifade eden Nasıroğlu, “14 Üye işe başladık. Üye olmak isteyenlerde var. Ancak Derneğimiz, istihdam alanı yaratacak işadamlarına kapısı açık olacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim