**Bunaltıcı sıcaklarda asfalt serimi iftar sonrasına bırakan Belediye Fen ekipleri, sahura kadar cadde-sokakları asfaltlıyor. Pazaryeri mahallesinde asfalt ekibine, semt sakinleri çay ikramında bulunuyor.

SAHUDA KADAR ÇALIŞIYORLAR

Mevsim normallerinin üzerinde sıcaklığın sürdüğü Batman’da, gündüz mesaisini iftar sonrasına bırakan Belediye Fen ekipleri, programdaki cadde ve sokakları sahura kadar asfaltlıyor. Bunaltıcı sıcaklardan gündüz asfalt serimini yapamayan Belediye ekipleri, iftarla birlikte cadde ve sokaklara çıkarma yapıyor. Pazaryeri mahallesindeki cadde ve sokakların bir bölümünü asfaltlayan ekipler, serin havada rahat çalışma imkanı buluyor. Sahura kadar programa alınan cadde ve sokakları asfaltlayan ekipteki görevliler; “Bu mevsimde gündüzleri asfalt serimi yapmak çok zor. Ramazan’da geceleri çalışmak daha rahat. Akşamları hem rahat çalışıyoruz hem de semt sakinlerinin çay ve su ikramıyla karşılaşıyoruz” dediler.

SEMT SAKİNLERİNDEN JEST

Asfalt serimi yapıldığı mahallelerde semt sakinlerinin ikramlarıyla da karşılaştıklarını belirten asfalt ekibindeki görevliler; “İftar sonrası çalıştığımız cadde-sokaklarda oturanların çay jesti bizi sevindiriyor. Hatta bazı semt sakinleri meyve ikramında bulunuyor. Bu jest bizi hem çalışmaya daha çok motive ediyor hem de moral veriyor” dediler. Uzun bir aradan sonra Belediye’nin alt yapısını tamamlandığı cadde ve sokakları asfaltlamaya başlamasıyla rahatladıklarını belirten Pazaryeri semt sakinleri şöyle konuştular; “Yollarımızın bir bölümü stabilizeydi. Önümüz kış. Şimdiden cadde-sokakları asfaltlayan Belediye görevlilerine teşekkür ediyoruz. Kaliteli bir asfalt serimi yapılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanvekili Serhat Temel ile ekibine şükranlarımızı sunuyoruz.”

Editör: TE Bilişim