**11 bin nüfuslu Batman’ın Sason ilçesinde AK Parti’nin bir kez daha aday gösterdiği Belediye Başkanı Muzaffer Arslan; “İlçemize olan algıyı beş yıl gibi bir süreçte değiştirmeyi başardık” dedi.
“SASON HİZMETLERİYLE GÜNDEMDE”
AK Partili Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, geçmişte ilçeye yakıştırılan ‘sürgün yeri Sason’ imaj algısını değiştirip hizmetlerle gündemde olmayı başardıklarını söyledi. 11 bin nüfuslu Sason, başta alt yapı sorunlarına köklü çözüm bulduklarını belirten Başkan Arslan, şöyle konuştu; “Öncelikli görevimiz ilçenin tüm alt yapı sorununu çözmekti. Bir de eğitim yatırımlarından yoksun kalan Sason’a gerekli hizmetleri sağlamaktı. Beş yıllık süreçte önemli yatırımlara imza atmanın sevincini yaşıyoruz.”
“SASON’UN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ”
2013’ün son aylarında Milli piyango çekilişi başta olmak üzere birçok aktiviteye imza attıklarını da kaydeden Başkan Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Sason’a gelen bir daha gelmek istiyor. Mereto dağının yanı sıra kendine özgü bal, ceviz ve çileğiyle marka yolunda olan Sason’u son yıllarda çehresi değişti. Önümüzdeki süreçte de bir kez daha ilçe halkımızdan gerekli yetkiyi alırsak, bu kez Sason’u turizm merkezi yapmaya kararlıyız.”

Editör: TE Bilişim