** Batman Belediyesi, araç parkına üç mini kepçe daha ekledi. Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, yeni araçlarla belediyede kiralık araç devrini sona erdireceklerini söyledi.

 

BİR DÖNEM KAPANIYOR

Batman Belediyesi, araç filosunu kendi öz kaynaklarıyla aldığı 3 yeni iş makinesiyle büyütmeye devam ediyor. Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, halka en iyi hizmeti vermek amacıyla belediyenin teknik donanım ve araç kapasitesini geliştirmeye devam edeceklerini, alınan araçların yanı sıra stratejik planı dahilinde alınacak yeni araçlarla belediyede kiralık araç devrini sona erdireceklerini söyledi.

 

“ÖZ KAYNAKLARLA ALINDI”

Batman Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğünde, alınan yeni araçları Belediye Eşbaşkan yardımcısı M. Ali Nasıroğlu ile birlikte basına tanıtan Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Devlet Malzemeleri Ofisi (DMO) Belediyenin öz kaynaklarıyla alınan 3 aracın, bir süreden bu yana Batman Belediyesi olarak öngördükleri kiralık araç devrini kapatma hedeflerinin bir parçası olduğunu belirtti.

 

“DIŞARIYA BAĞIMLILIK BİTİYOR”

Batman Belediyesi’nin son dört ayda 1 adet Paletli Dozer CAT Marka D8, 1 adet Paletli LODER CAT Marka 973,2 adet JCB Kepçe, 1 adet FORD Kamyonet aldığını ve önümüzdeki ayda da toplu taşımada kullanılmak üzere 22 adet otobüs, 2 adet Cenaze Yıkama ve Taşıma aracı, 1 adet Ambulans kurtarma aracı, 1 adet JCB Kepçe ve 1 adet 30 tonluk Vinç aracını filosuna katacağını belirten Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel: “Ulaşım sorunumuzu önemli ölçüde giderecek olan toplu taşıma araçlarımızın önümüzdeki ay gelmesiyle bu alandaki sıkıntılarımız hemen hemen ortadan kalkmış olacak. Diğer eksikliği duyulan araçların takviyesiyle de dışarıya olan bağımlılığımız sona erecek. Bu çerçeveden bakıldığında belediyede kiralık araç devrinin tamamen kapanacağını rahatlıkla söyleyebiliriz” dediler.

Editör: TE Bilişim