**Batman merkez Zorköy okulu ile Sason İstiklal ortaokulunun yürüttükleri “Ailemiz her şeyimiz, ağızlar kirlenmesin” projesi kapsamında düzenlediği etkinlik ilgi gördü. 

 

ÖĞRENCİLER YÜRÜDÜ
Batman merkeze bağlı Zorköy ile Sason-İstiklal Ortaokulunun hayata geçirdiği “Ailemiz her şeyimiz. Ağızlar kirlenmesin” projesine katılan 24 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte kent merkezinde bir dizi etkinlik düzenledi. Batman Park’ta resim sergisi açan iki okulun anlamlı etkinliğine destek veren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, öğrencileri kutladı. Önceki gün Batman Park AVM’den Atatürk parkına “Ailemiz her şeyimiz ve ağızlar kirlenmesin” yazılı bez afişle yürüyen öğrenciler, yayalara broşür ve kalem dağıttı.


 

İLGİ GÖREN PROJE
Proje koordinatörleri Zorköy okulundan eğitimci Celalettin Çetin ile Sason İstiklal ortaokulundan eğitimci Nazlı Aypak, düzenledikleri etkinlik nedeniyle destek gördükleri Batman Park AVM yönetimi ile Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’e teşekkür etti. Batman’da da broşür dağıtan öğrenciler şöyle konuştular; “Her gün bir yerden göçmek etmek ne iyi. Her gün bir yere konmak ne güzel. Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş. Dünle beraber gitti, cancağızım. Ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Biz de yeni bir şey söyleyerek ailelere bir katkıda bulunalım istedik.”

Editör: TE Bilişim