TASARIMDA FARKINDALIK
Uzun süredir başkent Çankaya-Yıldız’da bin metre karelik showroom ve imalat atölyesinde 13 profesyonel çalışanıyla Batmanlı firma A Tasarım, yurt içi ve yurt dışından aldığı siparişlerle aranılan marka. Başkentte iki arkadaşıyla tasarıma yönelik açtıkları showroom ve imalat atölyesinde büyük işlere imza atan Hüseyin Demirhan; “Türkiye’de olmayan tasarım projesini gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanlığı’ndan Başbakanlığa kadar başkentteki bir çok kuruma ürünlerimizi sunuyoruz. Almanya’dan su bazlı, insan sağlığına zarar vermeyen makinelerin ürettiği boya ile ürünlerimizi yurt içi ve yurt dışına ulaştırıyoruz” dedi.
“TASARIMDA İDDİALI MARKAYIZ”
Demirhan, şöyle devam etti; “Özel tasarımlı duvar kağıtları ve özel tasarımla akustik duvar panelleri, özel tasarımlı gergi tavanlar, zemin-parke özel tasarımıyla piyasada olmayan ve birçok kişinin hayal ettiği düşünceleri tasarlayıp projelendiriyoruz. Tasarladığımız tüm ürünlerin tescil ve patenti A Tasarım’a aittir. Hedefimiz, her zaman olduğu gibi bilgi ve birikimimizi projelere yansıtmak.”


MODERN ATÖLYE
Bin metre karelik A Tasarım’ın atölyesinde Almanya’dan getirilen baskı makinesi ile birçok ürün imal ettiklerine dikkat çeken Demirhan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Modern showroom alanında atölyemiz baskı merkezi, montaj ve diğer bölümler de toplam 13 kişi görev yapıyor. Alfabenin ilk harfini tasarımımızın adı oldu. Başkentte farklı ürünlerle bir tasarım markası oluşturduk.”

Editör: TE Bilişim