*Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nda Kırmızı grup Başkan adayı Bayram Demirhan, yaklaşan seçime sayılı günler kala kararsız kalan BATSO üyelerini hem sandığa davet etti hem de kararlarını Batman’ın geleceği için kullanmalarını istedi.

“GÜVENİLİR, SAMİMİ VE ŞEFFAF KADROLARA İHTİYAÇ VAR”
BATSO’da günler öncesinden adaylığını açıklayan Bayram Demirhan, seçime sayılı günler kala BATSO üyelerini Cumartesi günü yapılacak seçimde sandık başına davet etti. Demirhan; “5 Gün sonra yapılacak seçimde tüm üyelerimizi sandık başında görmek istiyoruz. Cumartesi saat 08:00 ile 17:00 arasında Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapılacak olan seçimde tüm BATSO üyelerinin sağ duyulu bir şekilde oy kullanacaklarından eminiz. Biz bu şehrin geleceği ve ekonomisi için güvenilir ve samimi bir ekiple yola çıktık. Aylardır sürdürdüğümüz kampanya da bu mesajı verdik. Grubumuzun tüm adayları bu şehrin ekonomisinin geleceğinin daha iyi bir yere gelmesi için de özveri ile çalışacağından eminiz. Ekibimiz kendi çıkarlarını değil, Batman’ın çıkarlarını ön planda tutacaktır” dedi.

“4500 ÜYENİN SANDIK BAŞINDA OLMASINI BEKLİYORUZ”
Başkan adayı Demirhan, şunları kaydetti; “BATSO’nun tüzel kişiliğinin gücünü tüm STK’larla beraber bu şehre yansıtacağımızı ifade etmek istiyoruz. Bu seçim de en azından 4 bin 500 üyemizin sandık başında olmasını bekliyoruz. 7 Grubumuzun yedisinde de kırmızı grubun desteklenmesini istiyoruz. Biz ekip olarak bir firmanın büyümesi, Batman’ın büyümesi, bir firmanın düşmesini ise Batman’ın düşmesi anlayışıyla olaya bakıyoruz. Bu kıymetli görev bize takdim edildiği an her bir üyemiz kendisine dokunulduğunu hissedecektir ve BATSO Batman’da şeffaf bir oda olacaktır. Batman’daki  tüm sektörleri yeni biz vizyon ve çehre ile planlanacaktır. Bu planlamalar tüm üyelerimizle beraber yapılacaktır.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim