Huzur şehri olan Batman’ın ilk günlük gazetesi olan Çağdaş Gazetesinin 35. Sene-i devriyesini tebrik ediyorum. Geride bıraktığı 34 yıl boyunca, zaman ve mekân ayırmadan her türlü zorluklara, sıkıntılara göğüs gererek, halkımızı zamanında ve doğru bilgilendirmek üzere büyük bir gayret ve özveride bulunan Gazetenin sahibi ve çalışanlarının verdiği emek, ortaya koyduğu başarı takdire şayandır. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ilkeli bir yayıncılık anlayışıyla, yerel demokrasinin önemli bir unsuru olarak başarılı hizmetlerinin devam edeceğine yürekten inanıyorum. Batman Çağdaş Gazetesinin 35. Yayın yılını tekrar tebrik ediyor, başarı dolu nice yıllar dileğiyle selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Ataullah Hamidi
Batman Ak Parti Milletvekili

****

Sayın Batman Çağdaş Gazetesi Sahibi Barış Arslan, gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Ahmet Deniz
Vali

****

02.03.1984 tarihinde yayın hayatına ‘Merhaba’ diyen Batman Çağdaş Gazetesinin 34. Yayın yılını geride bırakarak 35. yayın yılına girmiş olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. İmtiyaz sahipliğini Barış Arslan’ın, Yazı İşleri Müdürlüğünü Arif Arslan’ın yaptığı Batman Çağdaş Gazetesi, basın ilkelerine bağlı kalarak, ilkeli, objektif haberlerle Batmanlıların düşüncelerini aktarmaya devam etmektedir. 35. yayım yılına girmesi vesilesiyle Batman Çağdaş Gazetesinin tüm çalışanlarını, İmtiyaz sahibi Barış Arslan şahsında tebrik eder, bundan sonraki yayım hayatlarında başarılar dilerim.

Ertuğ Şevket Aksoy
Batman Belediye Başkan Vekili

 

****

Sayın Arif Arslan Batman Çağdaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü; Anadolu’da 35 yıl gibi uzun bir süre gazete çıkarmanın zorluklarını gayet iyi bilmekteyim. Batman Çağdaş Gazetesinin 35. Kuruluş yıldönümünü bu nedenle öncelikle kutluyorum. Ülkemizin en önemli coğrafyasında 35 yıl gibi bir süre yayın hayatını sürdürmeniz gerçekten her türlü takdirin üzerindedir. Anadolu’nun güç Fedakarca tüm sıkıntıları göğüsleyerek 35 yıla ulaşmanızı örnek gösterilecek bir başarı olarak görüyor ve tekrar kutluyorum. Batman Çağdaş Gazetesinde görev almış ve aramızdan ayrılan meslektaşlarımızı rahmetle anıyor, halen hizmet veren ve çalışan basın emekçilerini ve gazete yöneticilerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Yılmaz Karaca
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı

****

İlimizin güzide yayın kuruluşu olan Batman  Çağdaş Gazetesinin 35 . Yayın yılına başlaması nedeniyle sizi ve gazetenizin tüm çalışanlarını kutlar. Başarılarınızın devamını dilerim.

Mahmut Kurtaran
İl Milli Eğitim Müdürü

 

 ****

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim.

Uz. Dr. Osman Sünger
Batman İl Sağlık Müdürü

**** 

Toplumsal gelişim ve kalkınmada şehrimizin önemli medya ve basın kuruluşlarından Batman Çağdaş’ın 35. Kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm gazete personellerini kutlarım.

Mustafa Demir
Türkiye Petrolleri Bölge Müdürü

****

Sayın Arif Arslan, Yayın hayatında yılı geride bırakan, ahlak ve ilkelerinden  taviz vermeme gayretini en üst seviyede tutan Batman’ımızın güzide gazetelerinden biri olan Batman Çağdaş Gazetesi’nin . kuruluş yıl dönümünü canı gönülden tebrik eder, şahsınızda emeği geçen herkese selam ve saygılarımı sunarım.

Selman Yüksel
TEİAŞ Destek Hizmetleri Daire Başkanı

****

Sn. Arif Arslan ve Barış Arslan,  İstikrarla hayatiyetini sürdüren hiç bir şey tesadüf değildir. Tam aksine süreklilik arz eden  başarıların sonucudur. 34. yayın yılını bitirip, 35. yayın yılına girmiş olduğunuz bu günlerde emeği geçen tüm çalışanlarınıza şahsınızda başarıların devamını dilerim.

Masum Padir
Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı

****

Batman Çağdaş Gazetesi'nin 35. yıldır yayın hayatında olmasının önemini farkındayız. Batman Çağdaş'ın yayın hayatının çok uzun ve başarılı olmasını diliyor, Arif Arslan ve gazetesinin ekibini kutluyoruz.

Sibel Güneş
TGC Genel Sekreteri

****

Merhum ata dostum Enver Arslan ağabeyin büyük özverisi ile 1984 yılında kurulan Batman Çağdaş Gazetesi’nin 35 yaşına girmesi beni çok eskilere götürdü.  Benim sahibi olduğum Yeni Alanya Gazetesi ile kaderi kesişen Batman Çağdaş’ın ilk yıllarında merhum babam Arıkan Yılmaz Dim ile bir dizgi operatörü transferi konusunda yaşanan tatsızlık sonrasında büyük bir dostluğa dönüştü. İki gazetenin yükselişi ve gelişmesi de ne tesadüf ki bu dostluk gibi hep yukarıya doğru oldu. Yeni Alanya yıllar içinde Akdeniz’in en büyük gazetesi olurken, Batman Çağdaş da Güneydoğu’nun medya yıldızı haline geldi. Bu başarının altında merhumdan aldığı bayrağı hep yukarılara taşıyan değerli dostum Arif Arslan’ın vizyonu ve özverili çalışmaları var.  Bu vesileyle, Arif Arslan başta olmak üzere tüm emekçileri kutlarım. Nice başarılı yıllar dilerim.

Mehmet Ali Dim
TGF Genel Başkan Vekili, Alanya GC Başkanı

****

Batman Çağdaş Gazetesi Sahibi sayın Arif Arslan bünyesinde çalışan deneyimli ve uzman kadrosuyla habercilikte yıllardır gündem oluşturan ve ‘Batman'ın gözü, kulağı, dili’ şiarıyla yayın hayatına atılan İlimizin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş Gazetesinin 35.Kuruluş Yıldönümünü içten samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman ilimize daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İbrahim Halil Kırşan
ÇİFTAY A.Ş  Enerji ve Maden Grubu Başkanı

****

Batman ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş’ın 35 yıldır yayın hayatında olmasının Batman için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Çağdaş’ın yayın hayatını çok uzun ve başarılı olmasını diliyoruz.

Bayram Demirhan
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili

****

Gazetenizin nice 35. yılları huzur ve başarı içinde görmesini diliyorum. NewYork’tan sevgiler ve selamlar.

Ahmet Güneştekin
Ressam

****

Batman’a katkıları inkar edilmeyen Batman Çağdaş’ın 35. Yıl dönümünü kutlar. Batman Çağdaş emekçilerine başarılar diliyorum.

Recep Kavuş
Çevre Gönüller Derneği Başkanı

****

Batman’ın ilk günlük  ve vasıflı kulağı ve dili sloganıyla yayınlanmakta olduğunuz güzide gazetenizin 35. Kuruluş yıldönümü en samimi duygularımla tebrik eder. Başta sizlere ve katkısı olanları da tek tek kutlar ve başarılar dilerim. Ayrıca tüm okurlarınıza ve Batman halkına saygı ve sevgilerimizi sunarım.

Faik Bakoğlu
Zümrüt Rize Gazetesi Genel Yayın Yönetim Başkanı

*********

Bir dönem benim de yazarlık ve muhabirlik yaptığım Batman’ın ilk günlük gazetesi olan Batman Çağdaş gazetesinin 35. Kuruluş yıldönümünü kutlar. Nice başarılı yayınlar dilerim.

Recep Okuyucu
Gazeteci-Yazar

***

Batman Çağdaş gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim. Saygılarımla…

Mert Aybars
MESE İletişim Danışmanlığı

***

Nice nice 35. yıllara. Rabbim kazasız belasız nice nice seneler nasip etsin. Siz 35 yıldır hep bir numara oldunuz ve hep bir numara kalacağınızdan hiç şüphemiz yok .Allah sizinle beraber olsun.

Hüseyin Aydın

Aratto Gayrimenkul

****

Batman Çağdaş’ı ilk duvar gazetesinden tanıdım. Şimdi olduğu gibi eskiden de Batman'ın en işlek ve popüler caddesi olan zamanın tekel caddesinde, yani günümüzün Gülistan caddesinde bulunan Çağdaş gazetesinin önünde sürekli insanlar toplanıp duvarda asılı bulunan gazeteyi okuyordular. Bende ilk olarak gazeteyi merak edip oradan okuyordum. O zamanlar 16 yaşındaydım, Yeşiltepe Spor forması altında ilçe şampiyonu olmuştuk. O yıllardaki maçlardan aldığımız yıldızları takım arkadaşlarımla Çağdaş’tan okuyup motive oluyorduk. Daha sonraları bu gazetede bir süre yazı yazmanın mutluluğunu da yaşadım. 35 yıldır Batman tarihine şahitlik eden Çağdaş gazetesinin 35 yılını kutlarım. Sahibi olan emektar gazeteci Sayın Arif Arslan’ı, Çağdaş ailesini ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Bu bağlamda Çağdaşın kurucusu merhum gazeteci Abimiz olan Sayın Enver Arslan’a Allahtan rahmet diliyorum ve Çağdaş'ın yıl dönümünü tekrardan kutluyorum, nice 35. yıllara…

Kudbettin Barlak

Gazeteci-Yazar TV Yorumcusu

Editör: TE Bilişim