Batman’ın yerel medyasının öncü gazetelerinden Batman Çağdaş’ı 35. Yayın yılında kutlar. Batman Çağdaş’a başarılı bir yayın yılı diliyorum.

Süleyman Çalık

TPIC Genel Müdür Yardımcısı

******

Batman Çağdaş’ın 35’inci yayın yılını kutlar. Çağdaş ailesine başarılar diliyorum.

Veysi İpek

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

****

Batman Çağdaş’ın 35’inci yayın yılını kutluyor. Yeni yayın yılında başarılar dilerim.

Cafer Esendemir

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

*****

Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş’ı kutluyor. Arif Arslan sorumluluğundaki Çağdaş’a nice 35. Yıllar diliyorum.

Mustafa Doğan

Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı

****

Güneydoğu’nun yüz akı gazetelerinden Batman Çağdaş’a nice 35’inci yıllar diler. Gazete emekçilerini yürekten kutlarım.

Hikmet Kurada

Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

*****

Batman Çağdaş’a nice 35’inci yıllar diliyorum. Güneydoğu’nun etkili sesi Batman Çağdaş’ı bugünlere getirenleri de kutluyorum.

Derya Akbıyık

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

*****

Batman’ımızın güzide gazetelerinden Batman Çağdaş’a 35’inci yayın yılında başarılı bir yayın hayatı diliyor, çalışanları kutluyorum.

Sabri Aydın

Belediye Başkan Yardımcısı

*****

Batmanımızın ilk günlük ve güzide gazetesi Batman Çağdaş’ın 35’inci yayın yılını kutlar. Gazete emekçilerini de tebrik ediyorum.

Cuma Uçar

Sason Belediye Başkanı

*****

Yıllardır Batman’ın sorunlarına yer verdiği gibi beldemizin sorunlarına da sayfalarını açan Batman Çağdaş’a 35’inci yayın yılında başarılar diliyorum.

Atilla Çetinkaya

Yücebağ belde Belediye Başkanı

*****

Batman’ın ilk günlük gazetesini istikrarlı bir şekilde sürdüren Batman Çağdaş Gazetesi’nin 35’inci yayın yılını kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Zeki Demir

Bekirhan Belde Belediye Başkanı

******

Batman Çağdaş’ın 35. Yayın yıl dönümünü kutlar. Batman’a yıllardır emek veren şehrin ilk günlük gazetesi Çağdaş’a nice başarılı yıllar diliyor. Gazete emekçilerini de içtenlikle kutluyorum.

Mustafa Gergin

Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürü  

**

Batman’ın sorunlarının yanı sıra petrol emekçilerinin sorunlarına da her zaman duyarlı olan Batmanımızın ilk günlük ve gür sesi gazete Batman Çağdaş’a, yeni yayın döneminde başarılar diliyor. Gazete emekçilerini içtenlikle kutluyorum.

Şeyhmus Kaygusuz

Petrol-İş Sendikası Batman Şube Başkanı

******

“Batman’ın gözü, kulağı, dili” sloganıyla güzel Batmanımıza hizmet veren Batman Çağdaş’ın 35’inci yayın yılı kutlar. Gazete emekçilerine başarılar dilerim.

Muzaffer Özkan

Çevre-Şehircilik İl Müdürü

********

Yayın hayatına başladığı günden beri Yazı İşleri Müdürlüğünü Arif Arslan’ın yaptığı Batman Çağdaş’a 35’inci yayın yılında başarılar diliyorum. Batman Çağdaş ailesini kutluyorum.

Veli Altınkaya

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı

****

Batman Çağdaş’ın 35’inci yayın yılını kutluyor. Gazeteyi bugünlere getiren emekçilere de kucak dolusu selamlar.

Cumhur Kılıçcıoğlu

Mücadele Gazetesi-Siirt

*****

Uzun yıllar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü yaptığım Batman’da sportif faaliyetlerin yanı sıra şehrin sorunlarına gösterdiği duyarlılığıyla herkesimin gönlünde taht kuran Batman Çağdaş’a nice 35’inci yıllar diliyorum.

Abdulkadir Ekmen

Siirt Sanayi ve Ticaret İl Müdürü

*****

‘Batman’ın gözü, kulağı ve dili’ sloganıyla yıllardır petrol şehrinin sorunlarının çözümüne ışık tutan ve Batman’ı saygın basın kuruluşlarından aldığı ödüllerle başarıyla temsil eden Batman Çağdaş’a yeni yayın yılında başarılar diliyorum.

Sait Başaran

Yalova-Altınova Gençlik ve Spor Müdürü

******

Batman Çağdaş’ın 35’inci yaşını tebrik eder. Batman’ın nabzını tutan, hakikaten gazetecilik yapmaya çalışan müstesna bir gazete. Batman Çağdaş’ın bundan sonra da hakkın ve hukukun yanında doğruları dile getiren bir çizgide yayın politikasını sürdüreceğine inanıyor. Batman Çağdaş’a nice mutlu ve umutlu yarınlar diliyorum.

Avukat Kutbettin Suçin

*****

35 Yıldır tiryakisi olduğum Batman’ın ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş’ı yeni yayın yılında kutluyor. Adı gibi ‘Çağdaş’ olan bu gazeteye bir asır yayın devamını diliyor. Çağdaş ailesini içtenlikle kutluyorum.

Sait Altan

Sait Giyim

******

Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş’a 35’inci yayın yılında başarılar diler. Çağdaş ailesini kutluyorum.

Remzi Tuncay

Essante firması

*******

Yıllardır Batman’ın sorunlarının çözümüne ışık tutan ve 35 yıldır yayın politikasını istikrarlı bir şekilde sürdüren Batman Çağdaş’a yeni yayın döneminde başarılar dilerim.

Seyfettin Bulut

SET-YOL

******

Kuruculuğunu duayen gazeteci merhum Enver Arslan ağabeyimizin yaptığı Batman Çağdaş’ı dün olduğu gibi bugün de başarılarıyla biliyoruz. Batman Çağdaş’a nice 35’inci yıllar. Yeni yayın hayatında başarılar diliyorum.

Sedat Ekinci

By Sedat Terzi

*****

Batman Çağdaş’a nice 35’inci yıllar diliyorum. Batman Çağdaş Gazetesini bu günlere getirenleri de içtenlikle kutluyorum.

Kadir Tatlı

Arçelik Bahçelievler Servisi

*****************

Batman'da 90’lı yıllarda görev yaparken makamda ilk baktığım ve okuduğum gazete Batman Çağdaş gazetesiydi.  Hele, hele amatör spora verdiği destek hiç mi hiç tartışılmaz. Emeği geçen ve emek harcayan o mütevazi kadroya başta gazete sahibi Arif ARSLAN beye çok mu çok teşekkür ediyorum. Yayın hayatlarında kolaylıklar  ve başarılar dilerim. İzmir'den takip ettiğim yerel basın'lar arasında Batman ÇAĞDAŞ Gazetesi vardır.

Seyfettin TAŞKOLU

*********

Batman Çağdaş Gazetesi’nin dürüst ve ilkeli haberciliği ile her zaman Batman ve Batman halkının gözü, kulağı ve dili olmuştur. Gazetenizin bu bilinç ve anlayış içerisinde 35 yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, gazetenize başarılı ve uzun bir yayın hayatı diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Mesut KAVAK

********

Batman Çağdaş Gazetesi, dünyanın her yerinden okunabilen ve takip edilen yerel gazetedir. Batman’ın gözü, kulağı ve dili olan gazetenize üstün başarılarından dolayı nice yıllar dilerim.

Şevket ÇİÇEK

*****

Her zaman dostları olmakta gurur duyduğum Çağdaş ailesine nice başarılı yıllar  temenni ediyorum. Allah muvaffak etsin. Dürüst, ilkeli, objektif gazetecilik anlayışından ödün vermeden yoluna devam eden Çağdaş Gazetesi çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum. İyi ki varsınız. Nice 35 inci yıllara...

Saadettin VERGİLİ

*****

Batman Çağdaş’a nice 35’inci yıllar diliyorum. Batman Çağdaş Gazetesini bu günlere getirenleri de içtenlikle kutluyorum.

Kadir Tatlı

Arçelik Bahçelievler Servisi

******

Batman’ı en güzel anlatan, sorunları objektif olarak dile getiren köklü gazete Çağdaş’ı 35. yayın yılı nedeniyle kutluyorum.  Nice yıllara

A.Rahim Doğan-Berhal Ocakbaşı

*******

Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş’ın 35. Yayın yıl dönümünde tüm çalışanları kutlar. Yeni yayın dönümünde Batman Çağdaş’a başarılar dilerim.

Şehmus Ustabaşı

Batman Gazetesi

Editör: TE Bilişim