1984 Yılından bu yana ilimizin ilk günlük gazetesi olarak basın hayatında Batman’a hizmetlerde bulunan Batman Çağdaş’ın 35. Yayın yılını kutlar, gazete emekçilerine başarılar dilerim

Abdulkadir Özer
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

****

Batman’da günlük olarak yayın hayatını sürdüren Batman ÇAĞDAŞ Gazetesinin yeni yayın yılına girdiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Ulusal basın gibi yerel basının da, yerel yönetimler ve kamuoyunda önemi büyüktür. İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği dönemimizde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. Batman ÇAĞDAŞ Gazetesi de; ilkeli, tutarlı, tarafsız ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik örneği göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Batman ÇAĞDAŞ Gazetesi’nin yeni yayın yıldönümünü kutlar; başarılarınızın daim olması dileğiyle, başta Sayın Arif ARSLAN’ı ve tüm çalışanlara saygı ve selamlarımı sunarım.

Halil Eren
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

****

‘Batman’ın gözü, kulağı, dili’ olarak uzun yıllardır yayın hayatını sürdüren Batman Çağdaş Gazetesi’nin ilimizin gelişiminde emeği takdire şayandır. Gazetenin 35. Yayın yılını kutlar, Arif Arslan başta olmak üzere tüm gazete ekibine başarılar dilerim.

Abdulkadir Demir
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

****

Batmanımızın güzide Basın Kuruluşu Çağdaş Gazetesinin 35.nci Kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum. Sayın Arif ARSLAN nezdinde tüm Çağdaş ailesine bundan sonraki yayın hayatlarında başarılar diliyorum.

Servet Kurt
Batman-Siirt S.M.M.M.
Bölge Odası Başkanı

*** 

Kuruculuğunu değerli dostum merhum Enver Arslan’ın yaptığı ilimizin güçlü ve etkili gazetesi Çağdaş’ın 35. Yayın yılını kutlar, Arif Arslan nezdinde tüm Çağdaş ekibine başarılar dilerim.

Arif Güneş
Batman Ticaret Borsası Başkanı

**** 

Her gün Batman ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğimiz kentimizin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş’ın 35. Yayın yılını kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Beşir Altunç
Ticaret Borsası Meclis Başkanı

****

Batman Çağdaş Gazetesi’nin 35. Kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, başarılarının devamını dilerim. Umarım bizlere ve ülkemize hep mutlu haberler verirler.

Osman Nasıroğlu
BATSO Eski Başkanı

****

Gazetecilik faaliyetleri süresince her zaman esnafların sesi olan ilimizin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş’a nice 35. Yıllar dilerim. Mesleğin duayeni Arif Arslan başta olmak üzere tüm ekibi kutlarım.

Talat Kara
Batman Odalar Birliği Başkanı

***

Esnafımızın gür sesi, ilimizin köklü gazetesi Batman Çağdaş’ın 35. Yayın yılını kutlar, başarı dolu yayınlar dilerim.

M.Salih Kaplan
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı

****

İlimizin köklü basın yayın organı Batman Çağdaş’ın yeni yayın yılını kutlar, gazetenin bugüne dek süren başarı serüveninin bundan sonra sürmesini temenni ederim.

Ferhat Nasıroğlu
FERNAS Yönetim Kurulu

****

Batman’a birçok hizmeti bulunan ilimizin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş’ın 35. Yayın yılını kutlar, başarı dolu yayınlar dilerim.

Mehmet Dinç
Özel Batman Yaşam Hastanesi
Yönetim Kurulu Başkanı

****

İlkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışı içinde Batman ve bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan Batman Çağdaş Gazetesi’nin 35. kuruluş yıldönümü nedeniyle zat-ı âliniz ve emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Kamil Biçici
TÜMSİAD Şube Başkanı

****

Gazetecilik misyonunu gerçekleştirmek adına zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile çalışarak 34. yayın yılını geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. 35. Yayın yılınızda kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve tarafsız haberlerle kamuoyunu aydınlatmaya devam etmeniz ümidiyle. Bu duygu ve düşüncelerle, MÜSİAD yönetim kurulumuz ve Üyelerimiz adına Gazetenizin 35. Yayın yılını kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Suad ÖZDEMİR
MÜSİAD Batman Başkanı

**** 

İlimizin ilk günlük gazetesi olan ve yaklaşık 30 yıldır her gün okuduğum Batman Çağdaş gazetesinin 35. Yayın yılını içtenlikle kutluyorum.

Bahri Müjdeci
İşadamı

****

Toplum çıkarlarını düşünerek haber yapan Batman Çağdaş Gazetesi’nin yıldönümünü kutlar, nice başarılı yıllar dilerim.

Recep Doğmuş
Reel Araştırma Merkezi

****

Kentimizin sorunlarına duyarlı Çağdaş Gazetesinin 35. Yayın yılını kutlarız.

Larissa Güzellik Merkezi

****

Batman’ın saygın gazetesi Çağdaş’ın 35. Yayın yılını kutlar, gazetenin başarısında emeği geçenlere nice başarı dolu yıllar dileriz.

Liz Flowers

Editör: TE Bilişim