**Üç ayrı mahallede eş zamanlı olarak yeşil alan oluşturma çalışmaları başlatan Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç, birkaç gün içinde üç parkın da yapımının tamamlanarak halkın hizmetine açılacağını söyledi.

BATMAN YEŞİLLENİYOR
Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, bu yıl ki hedefi doğrultusunda kentte yeşil alan kazandırma projeleri bir bir gerçekleşiyor. Batman Belediyesinin 2015 yılı hedefi olarak belirlediği 30 dekar yeni yeşil alan oluşturma planı çerçevesinde Pazaryeri, Pınarbaşı,  ve Kültür mahallerinde çalışmalarına başlayan Belediye Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, kentin bu üç ayrı mahallesinde  eş zamanlı olarak başlattığı park yapım çalışmalarında sona gelindi. Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç, kenti yeşillendirme faaliyetine yeni çalışma sezonunun açılmasıyla birlikte hızla başladıklarını dile getirdi.


3 PARK BİTMEK ÜZERE
Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç, şöyle konuştu; “Batman’ı yeşil bir kent haline getirmek için müdürlük olarak çok yönlü bir çalışma içindeyiz. Birim olarak 2015 yılı hedefleri doğrultusunda belirlediğimiz 30 dekar yeni yeşil alan oluşturma planımız, ekiplerimiz mevcut temposu da dikkate alındığında öngörülen süreden de önce hayata geçirileceğini söyleyebiliriz. Pazaryeri 2722. sokak, Pınarbaşı’ndaki Avaşin Parkı ve Kültür mahallesi 2609 sokakta eşzamanlı olarak başlattığımız üç ayrı park inşaatı tamamlanmak üzere. Birkaç gün içinde bu üç parkımızın da yapımını tamamlayarak hizmete açacağız. Park yapımları dışında da farklı ekiplerle yol güzergahlarında peyzaj çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Huzur mahallesindeki Demiryolu geçidinde başlattığımız peyzaj çalışması son aşamasında. Önümüzdeki günlerde hem yeni park yapım projelerimizi hem de kente yönelik peyzaj çalışmalarımız devam edecek.”
Editör: TE Bilişim