**Toplu taşımacılık sorunun yaşandığı Batman’da kolları sıvayan Belediye, satın aldığı 22 otobüsten 10’unu getirebildi. Görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir; “Bu yıl aldığımız halk otobüslerinden 10’unu seferlere bıraktık. Diğerleri ise önümüzdeki yıl gelecek” dedi.

12 OTOBÜS SENEYE
Batman’ın toplu taşımacılığına nefes aldıran halk otobüslerine yenilerini ekleyen Belediye, Sakarya’daki Koç grubu firması olan otokardan satın aldığı 22 otobüsten 10’unu kente getirdi. Geri kalan 12 otobüsün önümüzdeki yıl getireceklerini belirten Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir; “Kendi bütçemizden almayı planladığımız 22 otobüsten 10’unu getirip seferlere bıraktık. Bütçemizin şartlarına göre araç filomuzu genişletiyoruz. Toplu taşımacılığı daha da rahatlatacak projeleri bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu. 



ÜNİVERSİTE HATTINA HALK OTOBÜSÜ
Halk otobüslerinin önümüzdeki günlerde Batı Raman Üniversite kampus alanında da sefer düzenleyeceğini belirten Özdemir; “Üniversite kampus alanının olduğu güzergaha halk otobüsleri daha çok sabah ve akşam saatlerinde sefer düzenleyecek. Üniversiteli öğrenciler, otobüslerimizden uygun ücretlerden yararlanacak. Meclisimizden karar çıktı. Komisyon kararı doğrultusunda halk otobüsleri önümüzdeki günlerde seferlere başlayacak” dedi. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim