“2025 TÜM İNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN”
Vali Ekrem Canlalp, Batmanlıların yeni yılını kutladı. Vali Canalp, yayınladığı mesajda; “Aziz Batmanlı hemşehrilerim, değerli mesai arkadaşlarım, hayata dair acı ve tatlı olaylarıyla, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız. Öncellikle 2025 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde birlik ve beraberliğe, kardeşliğe vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

“YENİ BİR YIL YENİ BİR UMUT”
Vali Canalp, şöyle devam etti: “Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç ve yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan yeni umutların, özlemlerin, beklentilerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir. Yeni yılın, önceki yıllardan daha huzurlu, bereketli ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir. Batmanımızı bölgesinde cazibe merkezi yapmak için geride bıraktığımız yılda sanayi, turizm ve ticaret alanında birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projeleri hedeflediğimiz noktaların ötesine taşımak bu şehirde yaşayan herkesin ortak katkılarıyla mümkündür.”

“HEDEF YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR”
Geleceğin teminatı olan çocuklara yaşanılabilir bir şehir bırakmak için de herkese önemli sorumlulukların düştüğünü ifade eden Vali Canalp, mesajında şunları kaydetti: “2025 Yılında da Batman’ımızı daha ileri noktalara taşımak için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmedeki azim ve kararlılığımızı devam ettireceğiz. Yolumuza çıkacak bütün güçlükleri aşarak ilimizi daha ileriye taşıma yolunda el ele, gönül gönüle yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizde ve tüm dünyada barış, hoşgörü ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ediyor, saygıdeğer Batmanlı hemşehrilerimin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını en iyi dileklerimle tebrik ediyorum.” 

Muhabir: NEZAHAT SUMBÜL