3 AY SÜRDÜ

7-14 Yaş gruplarının ağırlık olarak eğitim gördüğü Olimpik yüzme havuzunun da aralarında bulunduğu tesislerde 800 erkek ve 400 kız çocuğu yüzme öğrendi. 25 Antrenör eşliğinde verilen yüzme kursunun dünden itibaren sona erdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, “Önümüzdeki yıl 1200 olan resmi kayıtları en az % 50 artırmayı hedefliyoruz” dedi.

YÜZMEDE 4 STİL DENENDİ

İl Müdürü Eren, şöyle konuştu; “Çocuklarımıza yüzmeye geçiş eğitimlerinin sonlarında kısa süreli de olsa serbest, sırtüstü, kelebek ve kurbağa stilleri de yüzme antrenörlerimiz tarafından verildi. Bu yıl daha verimli bir yüzme sezonu geçirdik. Velilerimizin duyarlılığı son derece takdire şayandı. Batman’da çocuklarımıza temiz, hijyenik ve güvenli bir ortamda eğitim verdiğimiz için son derece mutluyuz.”

GÖZLER KAPALI YÜZME HAVUZUNDA

Olimpik yüzme havuzunda 3-4 ay faydalanabildiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kapalı havuzun hizmete girmesiyle 12 ay süreli eğitimlere başlayacaklarını söyledi. Eren; “Güney Raman çevre yolundaki yeni şehir stadımızın bitişiğinde yapımı bitmek üzere olan kapalı havuzumuzun hizmete girmesiyle 12 ay süreyle düzenli ve kalıcı eğitimler vereceğiz. Batman’ın kapalı yüzme havuzuna ihtiyacı var. Valimiz sayın Ahmet Deniz’in desteğiyle kısa zamanda bu açığımızın kapanacağına inanıyorum” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim