**TEİAŞ Bölge Müdürlüğü’nün emektarlarından İsmail Demir, çevreye gösterdiği titizlikle dikkat çekiyor. Gündüzleri kurum işini yapan Demir, akşam ve hafta sonları da yeşil alanlarda hem çalışıyor hem de futbolculara moral veriyor.
‘DEMİR’ GİBİ
Teiaş Batman Bölge Müdürlüğü çalışanlarından İsmail Demir, bahçıvanlık ve kalorifercilikle birlikte Teiaşspor’un da adeta 12. adamı gibi. Gündüzleri kurumun yeşil alanlarının olduğu bölgeye gözü gibi bakan, çim biçme makinesinin başına geçen İsmail Demir, mesai dışında da Teiaşspor’un antremanlarını kaçırmıyor. Futbolculara moral veren Demir: “Teiaşspor’daki gençleri görünce moral buluyorum. Gençlere büyük fırsat veren Teiaş Bölge Müdürü sayın Süleyman İlhan ve yöneticilerin fedakarlığını her yerde konuşulması beni mutlu ediyor” dedi.




“GÖREVİMİ SEVİYORUM”
Demir, şöyle konuştu; “Futbolun yanı sıra görev yaptığım yeşil alanlara gözüm gibi bakıyorum. Yaz mevsiminde çimlerin sararmaması için çalışıyorum. Teiaş’ın bahçe düzenlemesinde üzerime düşeni yapıyorum. Kış mevsiminde de kalorifer bölümündeyim. Boş zamanlarımda Teiaşspor’un antreman ve maçlarını kaçırmıyorum. Teiaşspor’da geleceğin yıldızları yetişmesinde emeği geçen Kulüp yöneticilerinin de maçlara gitmesi beni de futbola daha da teşvik ediyor. Zaman zaman masörlük de yapıyorum.”


Editör: TE Bilişim