** Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Batman Petrolspor, Pazar günü sahasında karşılaşacağı Kemerspor 2003’ü sahasında devirerek ilk 5’teki yerini sağlamlaştırmanın yanı sıra yenilmezlik ünvanını da sürdürmek istiyor.

EN SON YENİLGİ; 10 EKİM 2017’DEYDİ
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, son 12 hafta sürdürdüğü yenilmezlik serisini devam ettirmeye kararlı. Grubun güçlü ekiplerinden Kemer’i devirmeye şartlandıklarını belirten Kulüp Başkanı Ekrem Konaç: “En son 10 Ekim 2017’de Çanakkale deplasmanında mağlup olmuştuk. Takımımız güzel bir seri yakaladı. Şu anda ilk 5’teki takımlar arasında lider hariç averajımız daha iyi. Ligi ilk 3’te bitirmeyi hedefliyoruz. Takımda birlik ve beraberlik üst seviyede. Bu zorlu karşılaşmayı taraftarlarımıza jest olarak ücretsiz yaptık. Açık tribünlerin bir bölümünü de açacağız. Sahamızda 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

KEMER, DEPLASMANDA KAZANIYOR
Petrolspor’un Pazar günü sahasında karşılaşacağı Antalya temsilcisi Kemerspor 2003’ün değişken grafiğini dikkat çekiyor. Son iki deplasman maçında galibiyetle ayrılan Kemerspor, en son sahasında lider Manisa’ya 2-0’lık skorla mağlup oldu. 28 Puanla 7. Sırada bulunan Kemer, 31 golle grupta en çok gol atan takım olmanın yanı sıra kalesinde gördüğü 26 golle de en fazla gol yiyen takımlar arasında yer alıyor. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim