“HİÇBİR ZAMAN KORKAK
FUTBOL OYNATMAM”  

**Batman Petrolspor’un yeni Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı, ilk açıklamalarını Batman Çağdaş Web TV’ye yaptı. Kritik Erok maçına hazır olduklarını belirten tecrübeli teknik adam Demirkanlı: “Hiçbir zaman korkak futbol oynatmam. Rakip de seçmeyiz. Sahada iyi olan kazanır” dedi.

“BU TAKIM SERİ YAKALAYACAKTIR”
Batman Petrolspor’un yeni Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı, ilk değerlendirmelerini Batman Çağdaş Web TV’ye yaptı. Batman’a başarı için geldiğini belirten tecrübeli teknik adam Demirkanlı: “Biz buraya takımın puan olarak kötü bir yerde olmasından değil, takımı play-off potasına çıkarmak için geldik. İnanıyoruz ki bir seriyle oraya çıkacağız. Şehir biraz karamsar ama biz kötü düşünmüyoruz. Buraya gelmemizin en büyük nedeni takımı yukarı taşıyıp, başarılı olmak. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.

“DÜŞTÜ DENİLEN TAKIMLARA
PLAY-OFF YAŞATTIK”
Demirkanlı, şöyle devam etti: “Takımın bu haftaki çalışmaları iyi. Kötü bir sonuç beklemiyoruz. Bu takım seri yakalayacaktır. Futbolcularımıza güveniyorum. Çalışmayı seven bir ekibimiz var. Yönetim, futbolcular ve taraftarlarla beraber Batman’dan ses getireceğimize inanıyorum.” Futbol felsefesini de açıklayan Demirkanlı; “Dengeli bir futbol sahaya yansıtacağız. Hiçbir zaman korkak futbol oynatmam. Gittiğimiz her yerde başarılarımız var. 6 Şampiyonluğum var. ‘Düştü’ denilen takımları play-off’a kadar götürdük. Kendimize de ekibe de güveniyoruz. Batman halkı da bize inansın ve destek versin. Taraftarımız tedirgin olmasın. Bir zamana bırakalım. Spor kamuoyunu mahcup etmeyeceğiz. Güçlü bir rakibimiz var bu hafta. Fakat yenilmeyecek takım yoktur. Sahada iyi olan kazanır. Rakibin kim olduğuna bakmıyoruz. Rakip seçmeyiz.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim