** Amatör lig ekibi 1955 Batman Belediyespor, play-off finalinde Teiaşspor’u devirerek, üçüncü kez üst üste şampiyon oldu. Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi’ne kalmak için Gercüş Bağlar’la karşılaşacak. Belediye, mağlubiyet görmeden şampiyon oldu.

KUPA YİNE BELEDİYE’NİN
Amatör ligin genç ekiplerinden TEİAŞspor’la ikinci kez finalde karşılaşan 1955 Batman Belediyespor, rakibini 3-1’lik skorla devirerek yine kupayı kaldıran ekip oldu. Pazar günü 16 Mayıs şehir stadında oynan maça futbolseverlerin yanı sıra il yöneticileri de ilgi gösterdi. Karşılaşma sonrası şampiyon olan 1955 Belediyespor’a kupasını görevden uzaklaştırılan Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir verdi. Özdemir, futbolcuları tek tek kutladı. Öte yandan 1955 Belediye bu sezon liginde mağlubiyet görmeden şampiyon oldu.


“BU KEZ GELENEĞİ BOZUN”
Görevden uzaklaştırılan Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, 1955 Batman Belediyespor-Teiaşspor maçı öncesi iki ekibin soyunma odasına girdi. Finale kalan iki takımı da tebrik eden Özdemir, gelecek sezon Batman’ı bölgesel amatör ligde temsil edecek iyi bir takım görmek istediğini belirterek; “İki sezondur aynı takımlarımız finale kalıyor. Fakat Gercüş Bağlarspor engelini aşamıyorsunuz. Bu sezon bu geleneği bozmak gerek” dedi.

Editör: TE Bilişim