PARKTA BULUŞMA
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı futbolcuları ve teknik heyeti, Atatürk Parkında düzenlenen programla taraftara tanıttı. Yarasalar taraftar grubunun çağrısıyla organizasyonu gerçekleştiren yönetim, TP kampüsü dışında ilk kez bir törenin düzenlendiğine dikkat çekti. Etkinlikte konuşan Petrolspor A.Ş. Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Batman kamuoyu ile iç içe olacaklarını belirterek: “Yeni nesil taraftarımız, 60 yıllık kulübümüzün şampiyonluğunu göremedi. Bu nedenle biz onlara borçluyuz. Bu yıl bu borcu ödeyeceğiz” dedi. Konuşmasında Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğünün altyapının kapatılmasına da işaret eden Konaç, şöyle devam etti: “Bizim temelimiz olan, bizim çocuklarımız olan kulüplerin kapatılmasıyla ilgili bir karar çıktı. Bu çocuklar hepimizin geleceğidir. Petrolspor sadece futbol değil, güreştir, atlatizmdir, basketbol ve voleyboldur. Bu karar derhal geri alınmalı.”

İŞTE TRANSFERLER

Etkinlikte Petrolspor’un anlaştığı isimler taraftara da tanıtıldı. Kulüp iç transferde Halil Aşut, Ahmet Taş, Erman Taşkın, Bahri Ekinci ve Ensar Çetinkaya ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise Murat Akgül, Reha Kurt, Emre Aydın, Muhammet Uyanık, Veysel Karadağ, Celal Aras, M. Mahmut Emir, Yusuf Kanağı ve Emre Bayram ile anlaştı. Futbolcuların isimleri tek tek okundu, taraftar transferleri alkışladı.


“BURADA OLMAK HEYECAN VERİCİ”

Anadolu Üsküdarspor’dan Petrolspor’a transfer olan santrafor Murat Akgül ise taraftarın heyecanının kendilerini de heyecanlandırdığını söyledi. Akgül: “Bu yıl burada olmak onur ve gurur verici. İnşallah Petrolspor’u layık olduğu yerlere Tarık Yurttaş hocamız ve yeni yöneimle birlikte taşıyacağımıza inanıyorum. Kulüp, yeni bir oluşum içinde. Biraz sabretmemiz lazım. Petrolspor’un iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Burada olmak heyecan verici” diye konuştu. Öte yandan etkinlikte taraftarın meşale yakmasıyla renkli görüntüler oluştu. Futbolcular daha sonra Turgut Özal bulvarında yöneticilerle birlikte bazı esnafları da ziyaret etti. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim