**Batman’ın 15 bin kişilik yeni stadyumu, bugün Batman Petrol-Tepecikspor karşılaşmasıyla açılıyor. Biletlerin 1 TL’den satışa sunulduğu karşılaşma 13.00’te start alacak.

PETROL ÇIKIŞ ARIYOR
3. Lig 1. Lig temsilcisi Batman Petrolspor, bugün 15 bin kişilik yeni stadyumunda Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. Sportif Direktör Mehmet Gönülaçar ve yardımcı antrenörlerin hazırladığı Kırmızı-beyazlılar, grubun güçsüz takımlarından Tepecik’i devirerek, yara sarmak istiyor. Yeni stadyumun açılış maçı olan karşılaşma için Petrol yönetimi ise maç biletlerini 1 TL olarak belirledi. Henüz sahasında 3 puanla tanışmayan Kırmızı-beyazlılar, stattaki ilk maçta sahasındaki galibiyet hasretine son vermek istiyor.

TRT KURDİ YAYINLAYACAK
Yeni stadyumdaki ilk maç, TRT Kurdi canlı yayınlayacak. Biletlerin 1 liradan satışa sunulduğu karşılaşmaya taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Öte yandan Batman Petrol-Tepecik maçının hakem triyosu da açıklandı. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Yiğit Peşin yönetecek. Peşin’in yardımcılıklarını ise Özgür Akıncı ve Mesut Hakalmaz yapacak. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim