**Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, yeni sezon öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Yeni sezonda başarılı olmak zorunda olduklarını belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Valimizin büyük destekleriyle kulübü tamamen düzlüğe çıkardık. Başarılı olmak için hiçbir mazeretimiz yok” dedi.

“29 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ”
Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Petrolspor tesislerinde gazetecilerle bir araya gelerek yeni sezona dair açıklamalarda bulundu. Prensipte anlaştıkları Teknik Direktör Zafer Hızarcı’nın Pazartesi günü Batman’a geleceğini belirten Kulüp Başkanı Akbaş; “Yeni Teknik Direktörümüz daha çok 1. Liglerde yardımcı antrenör olarak görev aldı. Giray Burak ile de uzun yıllar çalıştı. İyi bir futbolcu havuzu var. İdealist bir teknik adam. Pazartesi günü sözleşme imzalayacağız” dedi. Takımda 29 futbolcu ile sözleşmenin sona erdiğini de kaydeden Akbaş, şöyle devam etti; “31 Mayıs tarihinde 29 futbolcumuzla sözleşmeler sona erdi. Yeniden anlaşmak istediğimiz futbolcuları hafta içinde kulübe davet edeceğiz. Transferde asla duygusal davranmayacağız. Önemli olan kulübün menfaatidir. İnandığımız futbolcularla yola çıkacağız” dedi.

“10 TEMMUZ’DA KAMP BAŞLAYACAK”
Teknik Direktörün göreve başlamasıyla transfere hız vereceklerini kaydeden Kulüp Başkanı Akbaş, şöyle devam etti: “İç transferi hafta içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Teknik direktörümüzün de hafta başında göreve başlamasıyla dış transfere yöneleceğiz. Tecrübeli 5-6 futbolcuyu kadromuza katmak istiyoruz. 10 Temmuz’a kadar transferi tamamlayıp kampa başlamak istiyoruz.”

“VALİMİZ BÜYÜK ŞANS…”
Vali Hulusi Şahin’in büyük destekleriyle takımın ayakta durduğunu ve yeni sezonda hedef büyüttüklerine de dikkat çeken Akbaş; “Birçok Valiyle çalıştım. Onların da her zaman kulübe desteği oldu. Ancak sayın Şahin’in apayrı bir desteği oldu. Sağ olsun gereken her türlü desteği sunuyor ve kararları da tamamen yönetime bırakıyor. Buradan bir kez daha Valimize şükranlarımı sunuyorum. Bizim bu sezon başarılı olmamak için hiçbir mazeretimiz yok. Başarılı olmak zorundayız” diye konuştu. (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim