*Batman Petrolspor Teknik heyeti yerel basını ziyaret etti. Teknik Direktör Orhan Kapucu, yardımcıları Fatih Sarı, Metin Şimşek ve Resul Özturan’la birlikte Batman Çağdaş’a konuk oldu.

*Yaş ortalaması 24 ila 25 olan bir ekiple lige başlayacaklarını belirten Kapucu, “Taraftarımızdan da yerel medyamızdan da destek bekliyoruz. Yarışmacı bir ekiple mücadeleye hazırız” dedi.

“DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”

23 Ağustos’ta yeni sezonda saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Afyon-Sandıklıspor maçı öncesinde yerel basın turunu gerçekleştiren Batman Petrolspor Teknik heyeti, taraftar ve spor kamuoyundan destek istedi. Yardımcıları Metin Şimşek, Fatih Sarı ve Resul Turan’la birlikte Batman Çağdaş’ı ziyaret eden Teknik Direktörü Orhan Kapucu, “Her şeyden önce memleketimde yıllar sonra her şeyimizi borçlu olduğumuz Petrolspor’da görev yapmanın heyecanını yaşıyorum. Bu imkanı bize tanıyan başta Kulüp Başkanı sayın Aydın Gülmez ile yönetime teşekkür ediyoruz. Petrolspor’la bir yere geldik. Formasını giydiğim Petrolspor’a layık olabilmek için teknik heyetteki arkadaşlarımla en iyi şekilde görev yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Taraftara da yerel medyamızın da desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

“LİGE HAZIRIZ...”

Grupta yer alan bir çok takımı tanıdığını ifade eden Kapucu, şöyle devam etti; “Tüm gruplar güçlü ekiplerden oluşuyor. Türkiye ligi denilecek gruplardan oluşan 3. Lig takımları var. Grubumuzda iyi takımların olduğunu biliyoruz. Gölcük, Çanakkale Dardanel, Darıca Gençlerbirliği ve Kastamonuspor’un güçlü kadrosu var. Yine grubumuzda kadromuza katmak istediğimiz bazı futbolcuları alan Van Büyükşehir Belediyesi’ni de tanıyoruz. Saha ve seyircimiz  önünde oynayacağımız Sandıklıspor’a hazırlanıyoruz. Amacımız, sezona galibiyetle başlamaktır. Yaş ortalaması 24-25 olan ekibimizin ilk maçları hasarsız atlatması için çalışmalarımızı tesislerimizde sürdürüyoruz. Tek eksiğimiz sahamızda özel maç yapamamızdır. Ancak lige de hazır olan ve yarışmacı bir Petrolspor’u izlemek için de taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim