İŞTE YENİ YÖNETİM
Önceki akşam Ekrem Konaç başkanlığında bir araya gelen yeni yönetim, görev bölümü yaptı. Toplantı sonucunda 2. Başkanlığa ve Hukuk işlerine İrfan Yurttaş, Mali işlerden sorumlu As başkanlığa Mustafa Balaban, Kurumsal ilişkilerden sorumlu As Başkanlığa Hıfzullah Özoğul, As Başkan ve Basın Sözcülüğüne M. Fatih Ceylan, Yatırımdan sorumlu As başkanlığa Serhat Alphan, Futbol şube sorumluluğuna Tekin İnci, Taraftar- Stat ve tesislerden sorumlu As Başkanlığa Ramazan Bozkurt ve Sağlık ve Dış ilişkilerden sorumlu As Başkanlığa Aydın Kurt getirildi.

TRANSFER KOMİTESİ DE BELİRLENDİ
Teknik Direktörlüğe Bayram Toysal’ın getirildiği Petrolspor’da yönetim transfer komitesini de belirledi. Komitede bulunan Başkan Ekrem Konaç ile birlikte Mustafa Balaban ve Tekin İnci görev yapacak.

“BAZI FUTBOLCULARLA PRENSİPTE
ANLAŞMA SAĞLANDI”
İç ve dış transfer görüşmelerini birlikte yürüteceklerini belirten Transfer komitesi üyeleri: “Teknik direktörümüz Bayram Toysal’ın raporları doğrultusunda futbolcularla görüşmeler yapıyoruz. Bazı futbolcular ile prensipte anlaştık. Bir hafta içerisinde yaptığımız transferleri açıklayacağız. Hedefimiz kamp dönemi başına kadar transferi bitirip, güçlü şekilde lige hazırlanmaktır” dediler.

PETROLSPOR YÖNETİMİ
Ekrem Konaç (Başkan)
İrfan Yurttaş (2. Başkan-Hukuk işleri)
Mustafa Balaban (As Başkan-Mali İşler)
M. Fatih Ceylan (As Başkan-Basın Sözcüsü)
Serhat Alphan (As Başkan-Kaynak ve Yatırımdan sorumlu)
Aydın Kurt (Sağlık ve Dış İlişkiler)
Tekin İnci (Futbol Şube sorumlusu)
Hıfzullah Özoğul (Kurumlarla ilişkiler- Finansman ve Projeler)
Ramazan Bozkurt (Taraftar-Stad ve Tesisler-Reklam Pazarlama)

TRNASFER KOMİTESİ
Ekrem Konaç
Mustafa Balaban
Tekin İnci

Editör: TE Bilişim