TURNUVA HEYECANI

* Nevroz turnuvasında Tüpraş çalışanları iş yorgunluğunu kapalı spor salonunda attı. Nevroz turnuvasında maçlara ilgi gösteren çalışanlar, davul zurna ve erbaneyle coştu.

KURUMLAR ARASI REKABET SÜRÜYOR

Batman’da Nevroz turnuvası ilgi görüyor.12 kurum takımının katıldığı turnuva çekişmeli maçlara sahne oluyor. Kurumlardaki bazı personeller sahada ter dökerken, aileleri ve mesai arkadaşları da davul, zurna ve arbane ile destekte bulunuyor. İki grupta mücadele eden takımların isimleri şöyle; “Baro, Teiaş, Tüpraş, Tpao, Tekel, Dedaş, Yurt-Kur, Milli Eğitim, Gençlikspor, Dünya Hastanesi, Esnaflar, Batman Üniversitesi”

TÜPRAŞ ÇALIŞANLARI STRES ATTI

Tüpraş Batman Rafineri Müdürlüğü sosyal aktiviteleri de ihmal etmiyor. Batman Valiliği’nin kurumlar arası düzenlediği Nevroz voleybol turnuvası coşkuyla devam ediyor. Tüpraş-Baro voleybol maçı ilgi gördü.Tüpraş Rafineri Piabet Müdürü Şahin Çalbıyık takımının yanındaydı. Seti 3-1 kazanan Tüpraş’ta büyük heyecan yaşandı.

“TURNUVA ZEVKLİ GEÇİYOR”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamit Kanağı ve antrenör Şahin Kıran ile birlikte maçı izleyen Müdür Çalbıyık, “Mesai saatlerinin dışında boş kalan zamanlarımızı sosyal aktivitelerle de geçiriyoruz. Geçen haftada amatör takımımızın maçına gittim. Profesyonel takımlarımızın da yanındayız. Sosyal aktiviteleri de önemseyen bir kurumuz.” dedi.

**

 **

“ŞIRNAK PUANSIZ DÖNECEK”

* Batman Belediyesporlu futbolcular, Şırnakspor’u yenip Teknik Direktör Seyithan Özdaş ile yeni bir sayfa açmak istiyor. Turuncu-Mavili ekibin futbolcuları üç puan için kenetlendi.

BELEDİYE’DE ÜÇ PUAN SESLERİ

Batman Belediyespor, Şırnakspor’u yenerek, rahat bir nefes almak istiyor. Üç puan hasretini Şırnak maçında gidermek isteyen Turuncu-Mavili ekibin futbolcuları, Teknik Direktör Seyithan Özdaş ile yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Taraftarlardan da destek isteyen Belediyesporlu futbolcular, “Sezonun ikinci yarısında yaptığımız müsabakalarda çok basit puan kayıpları yaşadık. Kredilerimizin hepsini daha önce kullandık. Bundan böyle özellikle iç sahada puan kaybetmemeliyiz. Ligin zirvesinde yer alan rakibimizden kesinlikle çekinmiyor ve onları gözümüzde büyütmüyoruz Taraftarlarımızın desteğiyle Şırnakspor’u evine puansız göndereceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim