**Kırmızı-Beyazlı ekibin Asbaşkanı Mustafa Balaban, iç ve dış transfer görüşmelerinin yanı sıra yeni Teknik Direktör arayışlarının da devam ettiğini söyledi ve ekledi; “Kulübümüze gelmek isteyen çok teknik direktör var.”

“TECRÜBELİ TEKNİK DİREKTÖR PEŞİNDEYİZ”
Batman’ın 3. Lig temsilcisi Petrolspor’da iç ve dış transferleri başkentte sürüyor. Dün Celal Aras ve golcü Yaşar’la bir araya gelen Asbaşkan Balaban: “Bugün iki futbolcuya da sözleşme imzalattıracağız” dedi. Emre Aydın, Emre Bayram ve Samet Kartal’la da anlaştıklarını kaydeden Balaban: “Cuma ya da Cumartesi’ye kadar tüm transferleri bitireceğiz. Tecrübeli bir Teknik Direktör arayışı içindeyiz. Listemizde bazı isimlerle görüşme halindeyiz. Her şeyden önce ekibimizin başına tecrübeli bir isim getirmek istiyoruz. Ayrıca güçlü bir kadro kurmak için de transfer listemizdeki bazı futbolcularla Ankara’da görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu.

“TOYSAL’A YAKIŞMADI”
Ramazan Bayramı arifesinde prensipte anlaştıkları Teknik Direktör Bayram Toysal’ın etik davranmadığınıda  ifade eden Asbaşkan Balaban, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kulübümüze teknik direktör çok. Bayram Toysal ile her konuda anlaşmıştık ama o maalesef bizimle anlaştığı halde gizliden Ankara Demirspor’la görüştü. Bu da bir teknik adama yakışmaz. ‘İç transferde geç kalıyoruz’ diye de bazı bahaneler üretmesin. Yaptığı doğru bir şey değil. Birçok takım iç ve dış transferi sürdürüyor. Bugüne kadar bize verdiği transfer listesinde futbolcuların çoğuyla da anlaştık. Batman Petrolspor’a gelmek isteyen çok sayıda Teknik Direktör var. Ama biz bu takımı hedefe götürecek bir teknik direktör arayışı içindeyiz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim