**Lige iyi başlangıç yapan Batman Petrolspor, Cumartesi günü köklü kulüplerden ve ‘Yeşil Timsahlar’ olarak bilinen Bursaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Cumartesi 19.00’da oynanacak karşılaşma Line TV’den canlı yayınlanacak. Petrol’de forvet Mehmet Küçükdurmuş’un dışında eksik bulunmuyor

PETROL, TİMSAH ARENA’YA ÇIKIYOR
2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Batman Petrolspor, ‘Yeşil Timsahlar’ olarak bilinen Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Kırmızı-Beyazlılar, 43 Bin 500 kapasiteli Timsah Arena Stadyumunda rakibimi karşısında 3 puan arayacak. Ligin ilk iki maçını galibiyetle kapatan Batman Petrolspor, rakibini devirerek zirve hattındaki yerini korumak istiyor. Forvet Mehmet Küçükdurmuş dışında eksiğin bulunmadığı Kırmızı-Beyazlılar’da moraller yerinde. Maç öncesi umutlu konuşan Teknik Direktör Ahmet Yavuz; “Rakibimize saygı duyuyoruz. 3 Puanı daha çok isteyen ekip biz olacağız” dedi.

CANLI YAYINLANACAK
Cumartesi günü 19.00’da oynanacak Bursaspor-Batman Petrolspor karşılaşması Bursa yayıncı kuruluşu Line TV’den canlı yayınlanacak. Öte yandan zorlu karşılaşmanın hakem triyosu da açıklandı. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Bayram Başkan yönetecek. Başkan’ın yardımcılıklarını ise Süleyman Yavaşoğlu ve Efe Kurtuluş yapacak. Öte yandan Batman Petrolspor, maç öncesi son idmanını Perşembe akşamı Batman Şehir stadyumunda gerçekleştirdi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim