YAVUZ, RESMEN PETROLSPOR'DA
Batman Petrolspor ile sözleşme imzalayan Teknik Direktör Ahmet Yavuz, ikinci yarıda futbolseverlere bambaşka bir ekip izlettireceklerini söyledi. Kırmızı-Beyazlı ekibin yönetim kurulu ile bir araya gelen Yavuz, ikinci yarı çalışmalarına 21 Aralık'ta Antalya'da başlayacaklarını söyledi. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban ve Basın Sözcüsü Emin Çelik'le bir araya gelen Teknik Direktör Yavuz; "Batman'a ikinci gelişim. Geçen yıl Nazillispor’un başındayken şehri bu kadar tanımamıştım. Buradaki yöneticileri ve olumlu havayı görünce hiç düşünmeden sözleşme imzaladım. Bu bölgede futbola susamış, köklü bir kulüpte başarılı olmak için çok çalışacağız. İkinci yarıda taraftarlarımıza bambaşka bir Petrolspor izlettireceğiz" dedi.

15 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILIYOR
Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Teknik Direktör Ahmet Yavuz'un takımı izledikten sonra 15 futbolcu ile yollarını ayıracaklarını ifade etti. Yeni transfer edilecek futbolcularla da görüşmelerinin sürdüğünü belirten Akbaş şunları kaydetti: “Yönetimdeki arkadaşlarımız bir yandan federasyona başvuran futbolcularla görüşüyor. Diğer yandan da Teknik Direktörümüzün listesindeki deneyimli futbolcularla görüşüyoruz. Batmanlı taraftarlarımız endişelenmesinler, ikinci yarıda güçlü bir ekip kurabilmenin çabası içindeyiz. Ara transfer çalışmalarımız sürüyor. Petrolspor'un başarısı için ne gerekiyorsa yapacağız.”

ÇELİK: “PETROLSPOR DÜZELECEK”
Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik, yeni Teknik Direktör Ahmet Yavuz'a güvenlerinin tam olduğunu söyledi. İkinci yarıya umutla baktıklarını belirten Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "İkinci yarı için yönetim olarak kolları sıvadık. Artık ilk yarıya dönüp bakmıyoruz. Petrolspor'un daha güçlü bir kadroya kavuşmasını için çalışıyoruz. Ekibimiz 21 Aralık'ta Antalya'da kampa girecek. İlkyarının son maçını galibiyetle kapatmayı hedefliyorduk. İyi oynadığımız maçta hakem bariz golümüzü faul gerekçesiyle iptal edince, iki puandan olduk. Artık Yozgat maçı da geride kaldı. İkinci yarıyı düşünüyoruz. İsabetli transferlerle Batmanlı futbol severlere özlenen Petrolspor'u izlettireceğimize söz veriyoruz." (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim