**Teiaş Batman Bölge Müdürü Süleyman İlhan, U19 liginde namağlup şampiyon olan Teiaşsporlu teknik heyet ile futbolcuları kutladı. Altyapıya önem veren Kulüp olduklarını söyleyen İlhan; “Hedefimiz futbolda geleceğin yıldızlarını keşfetmek” dedi.

“GENÇLERİMİZLE GURURLUYUZ”
U19 liginde büyük bir başarıya imza atan Teiaşsporlu futbolcular, Bölge Müdürü Süleyman İlhan tarafından kutlandı. ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Futbol İl Temsilcisi Abdulkadir Kardeş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl’le birlikte U19 liginde şampiyonluğunu ‘namağlup’ olarak ilan eden Teiaş Kulüp Başkanı Bölge Müdürü Süleyman İlhan’a kupayı törenle verdi. Teiaş yöneticilerinden İlhan Baran, Cemalettin Sevgili, Mehmet Pekgül, Selim Başçı ve Faruk Baş’ın da bulunduğu kupa töreninde Bölge Müdürü İlhan, gençlerle gurur duyduklarını belirterek: “Ekip başarısıyla bugünlere gelen gençlerimizi yürekten kutluyorum” diye konuştu.




BATMAN’I BÖLGEDE TEMSİL EDECEKLER
U19 liginde oynadığı 7 maçı da kazanıp şampiyon olan Teiaşspor, Diyarbakır’daki bölge grup maçlarına katılacak. Futbolcuları kutlayan İlhan, Teiaş tesislerinde şampiyonluk yemeği verdi. ASKF yöneticilerinin katıldığı mangal ziyafetinde Teiaşspor gençlerinin önemli bir başarıya imza attığı ifade eden Bölge Müdürü İlhan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Namağlup şampiyon olan ekibimi yürekten kutluyorum. Batman 1. Amatör liginde final oynadık. Kılpayı bölgesel ligi kaçırmıştık. Gençlerimiz U19 liginde şampiyon oldu. Yönetim kurulumuz, teknik heyet ve futbolcularımızla başarılı bir sezona imza attık. Ekibimiz başarılara imza atıyor. Onlara güvenim sonsuz. Diyarbakır’da da zoru başaracaklarından eminim.”

Editör: TE Bilişim