** Çağdaş Spor programına konuk olan Batman Petrolspor A.Ş. Futbol Şube Sorumlusu Cahit Tok; “Lige iyi başladık ama son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık. Kısa sürede toparlanacağız” dedi.

“GEREKEN ÖNLEMLER ALINIYOR”
Batman Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Cahit Tok, Çağdaş WebTV’deki ‘Çağdaş Spor’ programına katılarak değerlendirmelerde bulundu. Takımda son haftalardaki gidişatı değerlendiren Tok; “Birçok sıkıntıya rağmen ekibimiz lige iyi başladı. Fakat son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık. Futbolda böyle süreçler yaşanıyor. Başkanımız, Sportif Direktörümüz ve teknik heyetle sürekli istişare halindeyiz. Takımda gereken önlemler alınıyor” dedi.

“VALİMİZ KAYNAK AKTARDI”
Takımda ekonomik sorunların da çözüm bulmaya başladığını kaydeden Tok; “Ekonomik sıkıntıları aşıyoruz. Bazı gelişmeler var. 1-2 hafta içerisinde takımda maddi sorunların kalmayacağını düşünüyoruz. Sağ olsun sayın Valimiz de kulübe kaynak aktarmaya başladı. Valimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Desteklerinin süreceğine inanıyoruz. 11. Hafta geride kalmasına rağmen ciddi bir sponsorluk görüşmemiz daha var. 11. Haftada böylesine bir sponsorun gelmesi önemli bir gelişme. Ekonomik olarak işler yoluna girmeye başladı. Ligi istediğimiz yerde bitireceğimize inanıyorum. Gönlümüzden geçen play-off oynamak. Taraftardan, il yöneticilerinden ve basından destek bekliyoruz” diye konuştu.

“ELEŞTİRİLER DOĞAL AMA…”
Tarsus maçı sonrası Kulüp Başkanı ve yönetime yönelik tepkilere de yanıt veren Tok, şöyle devam etti; “Daha 7. Haftada Eseler maçında tepkiler başladı. Bunların erken olduğunu düşünüyoruz. Biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Sezon başlamadan bazı kesimlerce baskı gördük. Taraftarın eleştirisine saygı duyuyoruz ama belli bir grubun Başkana karşı kişisel bir tavrı var. Bu durum hem futbolcuları hem de bizleri etkiliyor. Bu durum açıkçası Petrolspor’a zarar veriyor. Lig başlamadan sosyal medyadan bizi küme düşürmeye başladılar. Fakat lige oldukça iyi başladık. Özellikle Bursa ve Çorum maçında hakemler takımı doğradı. Bu olumsuzlukları da yaşadık. Petrolspor’un hakkını her platformda savunuyoruz. Petrolspor, ligde iyi yere gelecek, kimsenin şüphesi olmasın.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim